Libnet.ro
UNICEF

20:00

Regina Angliei a fost detronata din topul 300 al celor mai bogati britanici. Un oligarh ucrainean se afla pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Regina Angliei a fost detronata din topul 300 al celor mai bogati britanici. Un oligarh ucrainean se afla pe primul loc

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru prima oara a iesit din topul celor mai bogati 300 de oameni ai tarii. Locul intai este ocupat de un oligarh ucrainean, cu o avere de peste 13 miliarde de lire sterline Len Blavatnik a devenit cel mai bogat om din Anglia. continuă pe Adevărul

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita, Valentin Rizea, pentru.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso a fost salvat din Bolivia si se afla in Chile

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso si croatul Mario Tadici, incarcerati in Bolivia in 2009 pentru terorism si eliberati la inceputul lui 2015, au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila.

Obama iese la declaratii, dupa ce doi ostatici au fost ucisi din greseala de americani

Doi ostatici au fost ucisi din greseala intr-un raid aerian al SUA imoptriva unor pozitii AL-Quaida. Presedintele american Barack Obama are programata o conferinta de presa, joi, privind acest subiect, scrie M.

Un cetatean roman si un croat au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila baptista

Un cetatean romano-ungar si un croat care erau incarcerati in 2009 in Bolivia pentru terorism au fost salvati. Eliberati la inceputul anului 2015, o organizatie caritabila baptista i-a salvat, cu.

ONRC: Peste 2,6 milioane de firme au fost infiintate din 1990 pana in 2015

Din luna decembrie a anului 1990 si pana luna trecuta, la oficiile registrului comertului de pe langa tribunalele judetene si tribunalul municipiului Bucuresti, au fost efectuate 2. 090 de inmatriculari de firme, a anuntat, astazi, Oficiul National al Registrului Comertului ONRC), la sinteza ultimilor 25 de ani de activitate de registru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )