Libnet.ro
UNICEF

14:00

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a vizitat pentru prima data stranepotul

B1 B1,
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a vizitat pentru prima data stranepotul

Regina Elisabeta a II-a si-a vizitat pentru prima data stranepotul, fiul Ducelui si Ducesei de Cambridge. Vizita, care nu a durat mai mult de jumatate de ora, a avut loc dupa ce familia a petrecut prima. continuă pe B1

Ministrul Rovana Plumb: Dorim sa preluam modelul Marii Britanii de management al deseurilor

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, ca doreste ca Romania sa preia modelul Marii Britanii in ceea ce priveste management-ul deseurilor, potrivit Mediafax. Plumb a precizat ca anual, in.

Exporturile Marii Britanii in Romania ar putea sa creasca cu 60% pana in 2017.

Guvernul britanic spera ca in urmatorii patru ani exporturile catre Romania sa creasca cu circa 60% prin infiintarea unui centru de afaceri care va oferi companiilor insulare acces si expunere mai bune pe piata romaneasca, transmite Mediafax. Centrul de afaceri romano-britanic a fost infiintat de Ambasada Marii Britanii si Camera de Comert Britanico-Romana. In cadrul proiectului, Ambasada britanica va acorda Camerei de Comert bilaterale un grant in valoare de circa 200. 000 de euro. Acesta .

Vestea nasterii noului mostenitor la tronul Marii Britanii, sarbatorita si in Romania

Asa cum era de asteptat, sosirea pe lume a noului mostenitor la tronul Marii Britanii a fost sarbatorita cu mare bucurie de englezi. Nu doar in Marea Britanie s-a sarbatort, ci si in Romania. Vestea.

Casa Regala a Marii Britanii: Kate, William si noul lor nascut sunt cu totii bine

Palatul Regal alMarii Britanii a anuntat, marti, ca ducele si ducesa de Cambridge sunt bine, alaturi de noul lor nascut, precizand ca acestia le multumesc personalului de la maternitate pentru.

INFOGRAFIE Legatura de sange dintre Vlad Tepes si Micul Print al Marii Britanii

Ura! Ura! Ura! Azi, 22 iulie, in anul 2013, ii uram bun venit, cu umilinta, unui viitor rege!, asa a sunat anuntul facut luni seara, in jurul orei 21. 00 ora 23. 00, ora Romaniei), de crainicul orasului. in alte vremuri, el ar fi fost primul care sa dea vestea ca sotia printului William, Catherine Middleton, a adus pe lume un baietel sanatos, insa Palatul Kensington, presa si noile tehnologii i-au luat-o inainte.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )