Libnet.ro
UNICEF

05:30

Regionalizarea agita apele in USL. Liberalii se tem ca vor avea mai putini sefi de regiuni

Antena3 Antena3,
Regionalizarea agita apele in USL. Liberalii se tem ca vor avea mai putini sefi de regiuni

Regionalizarea agita, din nou, apele in USL. Liberalii se tem ca vor avea mult mai putini sefi de regiuni daca acestia vor fi alesi de consilierii judeteni, in mare parte social-democrati. Asa ca PNL cere ac. continuă pe Antena3

Regionalizarea agita apele in USL: Liberalii se tem ca vor avea mai putini sefi de regiuni

Regionalizarea agita, din nou, apele in USL. Liberalii se tem ca vor avea mult mai putini sefi de regiuni daca acestia vor fi alesi de consilierii judeteni, in mare parte social-democrati. Asa ca PNL cere ac.

Puscariasii periculosi vor avea prioritate la eliberare. Gafa in Monitorul oficial?

Gafa a Administratiei Penitenciarelor in Monitorul Oficial. Puscariasii periculosi vor avea prioritate la permisiile de iesire din inchisoare, potrivit unei decizii publicate astazi intr-un act.

Fiecare elev si profesor din Romania vor avea cate un calculator din 2015. ...

Fiecare elev si fiecare profesor din Romania vor detine, din 2015, cate un calculator, prin intermediul unui program initiat de Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Societatea Informationala, in colaborare cu Intel Corporation. In plus, in cadrul programului, profesorii romani vor invata cum sa integreze tehnologia in lectii. Intel Corporation a semnat vineri cu Guvernul Romaniei un protocol de colaborare, prin care se creeaza cadrul pentru dezvoltarea unui program de invatamant 1:1 un .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )