Libnet.ro
UNICEF

18:30

Registrul Electoral,extins pentru romanii din diaspora; ei ar putea vota aproape de domiciliu

România Liberă România Liberă,
Registrul Electoral,extins pentru romanii din diaspora; ei ar putea vota aproape de domiciliu

Extinderea Registrului Electoral pentru romanii din diaspora face parte dintr-un contract-cadru multianual, care se intinde pe patru ani si care prevede, de asemenea, mentenanta si modernizarea Registrului Electoral, valoarea estimativa a proiectului publicat, miercuri, de AEP in Sistemul Electronic de Achizitii Publice fiind de 8,4 milioane de euro, cu TVA inclusa. continuă pe România Liberă

Romanii din diaspora vor putea vota mai usor. Ce schimbari aduce extinderea Registrului Electoral

Registrul Electoral va fi extins si pentru romanii din diaspora, modificarile oferind romanilor din strainatate posibilitatea sa voteze cat mai aproape de locul in care isi au domiciliul sau resedinta, fara sa mai stea la cozi, a precizat purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente, Marian Muhulet.

Cum poti vota mai aproape de casa

Registrul Electoral va fi extins si pentru romanii din diaspora. Potrivit AEP, modificarile aduse le vor permite romanilor plecati sa voteze cat mai aproape de locul in care isi au domiciliul sau resedinta.

Noi sperante pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Ce s-a stabilit la intalnirea de urgenta cu ministrul Finantelor

17 - Sunt noi sperante pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Ei au discutat astazi, la Ministerul de Finante, cu ministrul Eurgen Teodorovici si se pare ca au facut progrese.

Brasovul a pierdut competitia. Orasul Lausanne va fi gazda Jocurilor Olimpice pentru tineret din 2020

Orasul elvetian Lausanne a fost desemnat, vineri, in cadrul cele de-a 128-a reuniuni a CIO de la Kuala Lumpur, drept gazda a Jocurilor Olimpice de iarna pentru tineret din 2020, pentru aceasta competitie.

CE analizeaza posibile ajutoare de stat pentru aeroporturile din Cluj, Targu Mures si firma Wizz Air

CE a initiat doua investigatii aprofundate separate pentru a stabili daca masurile adoptate in favoarea Aeroportului International Cluj-Napoca, Aeroportului Transilvania Targu Mures si a transportatorilor care.

Pasaj subteran de 20.000 lei pentru broastele din Cluj

Broastele dintr-o specie protejata vor avea un pasaj subteran special pentru ele intr-o comuna din Cluj. Costul tunelurilor se ridica la 20. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )