Libnet.ro
UNICEF

13:00

Regiunea Centru, 60% mai multe fonduri europene in 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regiunea Centru, 60% mai multe fonduri europene in 2014-2020

Simion Cre and tu, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru, a anuntat ca, prin Programul Opera and tional Regional POR) 2014-2020, regiunea va putea contracta proiecte cu o valoare cu peste 60% mai mare decat in ultimii and sapte ani, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte .

incercam sa ajutam primarii si mediul de afaceri sa atraga fonduri europene

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, ieri, in Deva, ca PSD, din care face parte, este interest ca fiecare administratie publica locala sa poata atrage fonduri europene pentru dezvoltarea unor proiecte de investitii, indiferent de culoarea politica a primarului, potrivit Agerpres.

Crimeea, partial paralizata: mai multe zone au ramas fara electricitate

Mai multe zone din peninsula Crimeea se confrunta cu pene de electricitate, dupa ce Ucraina si-a redus drastic furnizarea de electricitate catre regiunea din sudul tarii. Crimeea primeste doar jumatate din energia electrica furnizata in mod normal, din cauza unor accidente petrecute la doua linii de electricitate ale companiei ucrainene de stat Ukrenergo.

Mai multe aeroporturi din Germania se vor afla, joi, in greva

Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara, intre care si cel din Frankfurt, sa intre in greva joi. Aeroporturile Frankfurt si Munchen, cele doua cele mai.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

Mii de locuri de munca scoase la bataie de agentii economici. Cele mai multe, destinate persoanelor cu studii medii

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 14. 000 de locuri de munca vacante, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in judetul Cluj si vizeaza persoanele cu studii mediii.

Oamenii foloseau torte pentru a face lumina. Mai multe regiuni din Crimeea au ramas fara curent electric

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP. La Simferopol, principalul oras din.

Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul presedinte Mihail Saakasvili pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat in calitate de martor in cadrul unor anchete penale, precizeaza Parchetul General de la Tbilisi, potrivit Mediafax. Audierile au fost fixate joi, in mai multe investigatii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, gasit asfixiat in 2005. Alte anchete se refera la deturnarea de .

FOTO VIDEO Comuna Cirligele, exemplu de buna practica in accesarea si dezvoltarea comunitatiicu fonduri europene

Comuna cu 3500 de locuitori a obtinut fonduri in suma de 2,5 milioane de euro de la Uniunea Europeana, cu care s-au asfaltat aproape toate drumurile comunale, s-a construit o gradinita si s-a dotat caminul cultural si centrul de asistenta dupa programul scolar.

Drapelul Rusiei a fost arborat pe mai multe unitati militare din Crimeea

Drapelul Rusiei a fost arborat pe 189 de obiective militare din regiunea Crimeea, anexata vineri, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de NBC News. Steagul Federatiei Ruse a fost arborat pe 189 de unitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )