Libnet.ro
UNICEF

14:00

Regizorul sibian Viorel Branea a decedat in urma unui infarct

Hotnews Hotnews,
Regizorul sibian Viorel Branea a decedat in urma unui infarct

Regizorul sibian, Viorel Branea a decedat luni, in urma unui infarct, la varsta de 71 de ani, a anuntat marti, printr-un comunicat de presa, Sorin Iliesiu, vicepresedintele Uniunii Cineastilor din Romania, senator PNL de Sibiu, secretar al Comisiei Senatului pentru Cultura, Arta si Mijloace de Informare in Masa, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Regizorul Viorel Branea a murit in urma unui infarct

Regizorul si actorul Viorel Branea a murit luni, in urma unui infarct, informeaza Mediafax. Viorel Branea a debutat ca actor in 1965, in piesa Furtuna, de William Shakespeare, avandu-i ca parteneri pe Sept.

Regizorul Viorel Branea a murit in urma unui infarct

Regizorul si actorul Viorel Branea, care a jucat alaturi de artisti precum Mircea Albulescu, Ion Caramitru si Stefan Banica, a murit luni, in urma unui infarct, informeaza un comunicat remis.

Iran: Cel putin 20 de raniti in urma unui cutremur de 6,2, urmat de 8 replici

Circa 20 de persoane au fost ranite in Iran, in urma unui cutremur de 6,2 produs sambata dimineata, in sudul tarii, transmite AFP. Cutremurul s-a produs la ora 2. 08, ora Romaniei), la 85 de.

Douasprezece apartamente, dintre care opt locuite, au ars in urma unui incendiu, in Husi

Douasprezece apartamente, dintre care opt locuite, au ars in totalitate in urma incendiului izbucnit sambata la mansarda unui bloc din municipiul Husi, pompierii reusind sa stinga flacarile, care au atins.

Rusia: 10 morti si 9 raniti in urma unui accident rutier

Cel putin zece persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, marti, intr-un accident rutier produs in regiunea Penza din Rusia, anunta Ria Novosti. Potrivit politiei locale, soferul unui microbuz care.

Trei tineri grav raniti in urma unui accident in Somcuta Mare

Un grav accident de circulatie a avut loc azi noapte pe un drum din Maramures. Patru tineri, care se intorceau spre Baia Mare au intrat cu masina intr-un stalp din localitatea Somcuta Mare. in urma impactului, trei tineri au fost grav raniti, iar al patrulea a scapat nevatamat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )