Libnet.ro
UNICEF

16:00

Regizorul Sorin Iliesiu va candida pe listele PNL pentru un post de senator in Sibiu, avandu-l contracandidat pe Ion Ariton

Antena3 Antena3,
Regizorul Sorin Iliesiu va candida pe listele PNL pentru un post de senator in Sibiu, avandu-l contracandidat pe Ion Ariton

Regizorul Sorin Iliesiu va candida in aceasta iarna, in urma deciziei de vineri a conducerii PNL, pentru un post de senator, in Colegiul 1, unde il va avea drept contracandidat pe liderul Organizatiei Judetene. continuă pe Antena3

Becali, Ciorbea, profesorii Daniel Barbu si Vlad Nistor, jurnalistul Rares Bogdan si regizorul Sorin Iliesiu au obtinut derogarile de vechime pentru a candida din partea PNL la parlamentare

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat vineri, dupa sedinta conducerii centrale a partidului, ca PNL si-a definitivat candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, fiind acceptate derogari de vechime pentru 26 de persoane, intre care Gigi Becali, Victor Ciorbea, profesorii Daniel Barbu si Vlad Nistor, jurnalistul Rares Bogdan si regizorul Sorin Iliesiu, pentru ca acestia sa candideze din partea liberalilor.

Tariceanu si Orban ar putea fi scosi de pe listele PNL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si Ludovic Orban ar putea fi exclusi de pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie, anunta surse de presa.

PNL a validat vineri listele electorale pentru parlamentare. Gigi Becali va reprezenta USL la alegerile din 9 decembrie

In cadrul sedintei Consiliul National Executiv al PNL, liberalii au validat vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, Gigi Becali a obtinut voturile necesare pentru a putea.

PNL valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare

Liberalii valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie la doua zile dupa lansarea candidatilor USL pe Arena Nationala. in cadrul sedintei Consiliul National Executiv al PNL.

Rares Manescu, coordonatorul national al campaniei PNL pentru alegerile parlamentare

Primarul sectorului 6, Rares Manescu, va fi coordonatorul national al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a afirmat Crin Antonescu, in urma reuniunilor Biroul Politic Central,.

Becali si Ciorbea, acceptati pe listele PNL de sefii partidului. Cei doi asteapta votul final

George Becali si Victor Ciorbea sunt aproape de a primi acceptul final de a candida pe listele USL. Europarlamentarul George Becali, presedinte al PNG si finantatorul Stelei, va candida la alegerile parlamentare din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )