Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reguli noi la Spitalul Judetean din Botosani, dupa ce un batran a fost umilit si abandonat la usa de la Urgente

Adevărul Adevărul,
Reguli noi la Spitalul Judetean din Botosani, dupa ce un batran a fost umilit si abandonat la usa de la Urgente

Cazul prezentat la sfarsitul anului trecut de o botosaneanca pe retele sociale, cand un batran ar fi stat abandonat la usa spitalului timp de patru ore, fara ca nimeni sa nu-i acorde nicio atentie, va duce la schimbarea regulamentului de ordine interioara la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului Judetean Mavromati. continuă pe Adevărul

Salciile energetice plantate pentru a proteja de zapada un drum judetean din Arad, distruse de agricultori

Aproape 80% din salciile energetice plantate in urma cu un an pe marginea unui drum din judetean din Arad pentru a preveni viscolirea soselei pe timp de iarna au fost distruse in timpul lucrarilor agricole fiind calcate cu utilaje si date cu erbicide. Cel putin asa sustine Consiliul Judetean Arad care a investit 500. 000 de lei in proiect si care a depus acum plangere la Politie.

Ancheta la o inchisoare din Marsilia dupa ce detinutii au postat pe Facebook fotografii cu droguri si bani (VIDEO)

O ancheta a fost deschisa la o inchisoare din Marsilia, dupa ce mai multi detinuti au postat pe un cont de Facebook fotografii care ii infatiseaza cu droguri, bani si telefoane mobile, informeaza.

Brasov: Un mort si doi raniti dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN13

O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui accident produs pe DN 13, in judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, unul dintre raniti fiind transportat de un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Targu Mures.

Un preot din Botosani, suspectat ca si-a ucis tatal in noaptea de Revelion

Un preot din judetul Botosani este suspectat ca si-a omorat tatal in noaptea de Revelion. Chiar fata bisericeasca a sunat la politie si a spus ca si-a gasit parintele fara viata. A recunoscut ca el.

Simona Halep, dupa prima victorie din 2015: Dupa o vacanta frumoasa, ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti sa o luam de la capat

Simona Halep a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie insotita de un mesaj cu urari pentru noul an, dupa prima victorie inregistrata in 2015, la turneul de la Shenzen.

Minut de reculegere la toate meciurile din Franta, dupa atentatul de la revista Charlie Hebdo

Un minut de reculegere va fi tinut la toate meciurile din primele doua ligi franceze, din week-end, in memoria victimelor atentatului de la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo, a anuntat Liga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )