Libnet.ro
UNICEF

08:30

Regulile de care trebuie sa tina cont romanii la vot

B1 B1,
Regulile de care trebuie sa tina cont romanii la vot

MAI realizeaza o campanie de informare a cetatenilor cu privire la alegerile electorale ce au loc duminica, 5 iunie. Cetatenii care merg sa-si exprime dreptul la vot trebuie sa cunoasca mai multe reguli. continuă pe B1

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Cum votam in ziua alegerilor: Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca votul tau sa fie validat (VIDEO)

18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati la urne, dar nu toti au fost informati despre ce trebuie sa faca, astfel incat votul lor sa fie validat de catre reprezentantii Biroului.

ALEGERI LOCALE 2016: Prezenta la vot, mai mica decat in 2012

Numarul alegatorilor care au iesit la vot in 2016 este mai mic decat cel din 2012, arata datele Biroului Electoral Central BEC).

Romanii, tot mai interesati sa devina spioni

Seful Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat sambata, referitor la recrutarile facute pe Facebook de institutia pe care o conduce, ca este cat se poate de firesc sa incerce marirea atractivitatii, ca orice alta institutie moderna.

Firmele romanesti trebuie sa primeasca un sprijin mai consistent din partea statului

Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a afirmat ca firmele romanesti trebuie sa primeasca un sprijin mai consistent din partea statului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )