Libnet.ro
UNICEF

06:30

Relatiile dintre SUA si UE ar putea avea de suferit din cauza extremistilor care au castigat europarlamentarele

Antena3 Antena3,
Relatiile dintre SUA si UE ar putea avea de suferit din cauza extremistilor care au castigat europarlamentarele

Valul eurofob de la alegerile europene risca sa complice relatiile transatlantice si sa alimenteze sentimentul antiamerican, intr-un moment in care Uniunea Europeana si Statele Unite negociaza un ambitios . continuă pe Antena3

Roland Garros: Meciul Monicai Niculescu, suspendat din cauza ploii

Meciul dintre Monica Niculescu si Paula Ormaechea din turul doi de la Roland Garros a fost intrerupt, din cauza ploii, in setul al doilea la 2-0 pentru romanca.

Circulatia masinilor de peste 7,5 tone, restrictionata pe DN 22, din cauza cresterii apelor Dunarii

Circulatia masinilor de peste 7,5 tone este interzisa pe DN 22 intre Macin si Smardan, din cauza cresterii cotelor apelor Dunarii. Astfel, conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

Presedintele ANRE: Pretul energiei ar putea creste cu 1-2% din cauza taxei pe stalp

Preturile la energia electrica s-ar putea majora cu 1-2% in cazul cosumatorilor casnici, ca urmare a aplicarii asa-numitei taxe pe stalp, a anuntat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie, Niculae Havrilet, in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax. Acesta a precizat ca orice cost suplimentar se regaseste in pretul final.

Caru' cu Vedete: Cum a pus o blonda celebra gheara pe un milionar! I-a spus ca nu va face asta pana cand nu e femeie maritata; Bianca Rus, cu sanii la vedere la piscina; Mihai Margineanu si-a vazut moartea cu ochii! Totul s-a intamplat din cauza unui ...

Andreea Marin a dat Politia in judecata. Andreea Marin parea sa-si asume greseala in martie, imediat dupa ce radarul a prins-o conducand prin oras. Laurette se muta definitiv din Romania? Mulatra pleaca in SUA impreuna cu fetita ei. Laurette are planuri mari de viitor. Mulatra de gandeste chiar.

Controale la trei magazine ale unei retele de hipermarketuri: 3.000 de litri de apa minerala, retrasi din cauza neinregistrarii sursei

Peste 3. 000 de litri de apa minerala au fost confiscati, joi, de politisti, in urma pechezitiilor in trei magazine din Sectorul 3, pentru ca sursa indicata pe eticheta a apei respective este un izvor neinregistrat, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Politiei Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )