Libnet.ro
UNICEF

07:30

Roland Garros: Meciul Monicai Niculescu, suspendat din cauza ploii

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Meciul Monicai Niculescu, suspendat din cauza ploii

Meciul dintre Monica Niculescu si Paula Ormaechea din turul doi de la Roland Garros a fost intrerupt, din cauza ploii, in setul al doilea la 2-0 pentru romanca. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Wawrinka a fost eliminat din primul tur

Numarul trei mondial, elvetianul Stanislas Wawrinka, a produs prima surpriza la Rolang Garros. Elvetianul a fost eliminat din runda inaugurala de Guillermo Garcia- Lopez. A fost , 6-4, 5-7, 6-2, 6-0 pentru spaniol care a facut doar 28 de greseli nefortate, fata de cele 62 ale elvetianului. Socul eliminarii este si mai mare pentru ca Wawrinka a fost sfert-finalist anul trecut la Roland Garros.

Roland Garros: Cirstea si Olaru, eliminate din turneul de dublu

Perechile de tenis la dublu Sorana Cirstea/Maria Kirilenko si Raluca Olaru/Donna Vekici au fost eliminate din turneul de la Roland Garros, in turul 1 al competitiei. Cirstea si Kirilenko Rusia) au fost eliminate de Kaia Kanepi, .

LIVE Monica Niculescu la Roland Garros in turul 2 (dupa ora 18:00)

Monica Niculescu este prezenta pentru prima data in turul 2 la Roland Garros si are sansa unei calificari istorice pentru ea in turul al 3-lea. Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, astazi dupa ora 18:00, meciul pe care Niculescu il disputa impotriva Paulei Ormaechea din Argentina.

Roland Garros: Programul romanilor. Simona Halep debuteaza azi

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, debuteazp azi la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova este programat de la ora 12. 00, pe arena principala Philippe Chatrier.

Premiera pentru Monica Niculescu la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa de jucatoare profesionista, Monica Niculescu a trecut de primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem din calendarul circuitului mondial.

Dupa Niculescu, alte trei romance pot accede in turul doi la Roland Garros. Cand joaca Halep, Cadantu si Cirstea

Monica Niculescu a reusind o performanta notabila la Roland Garros, reusind sa se califice, in premiera, in turul secund al turneului de Mare Slem de la Paris. Pe langa Niculescu, Halep, Cadantu si Cirstea vor juca luni si marti pentru calificarea in turul secund.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, a 25-a favorita de la Paris. Locul 76 WTA, Niculescu a revenit dupa ce.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25, scor 5-7, 6-3, 6-1.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Roland Garros: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a trecut de Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros, dupa ce a trecut in prima runda de Kaia Kanepi, cap de serie 25.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )