Libnet.ro
UNICEF

09:00

Roland Garros: Programul romanilor. Simona Halep debuteaza azi

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Programul romanilor. Simona Halep debuteaza azi

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, debuteazp azi la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova este programat de la ora 12. 00, pe arena principala Philippe Chatrier. continuă pe România Liberă

Simona Halep debuteaza, marti, la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, debuteaza, marti, in cadrul turneului de mare slem Roland Garros, impotriva rusoaicei Alysa Kleybanova. Turneul parizian, cu premii totale de aproximativ 15,6 milioane dolari, se desfasoara in .

WTA dechide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

WTA deschide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

LIVE Sorana Cirstea la Roland Garros (dupa ora 20:00)

Sorana Cirstea debuteaza astazi la Roland Garros intr-un meci care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro dupa ora 20:00 .

Begu, out din calificarile de la Roland Garros

Irina- Camelia Begu, numarul 88 WTA si cap de serie numarul 1 a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa, azi, de Grace Min cu 6-4, 6-0. Grace Min este numarul 132 WTA si cap de serie numarul 20 in calificari.

Simona Halep incepe marti la Roland Garros

Desi nu a aparut nicaieri, am aflat ziua in care Simona debuteaza in turul 1 al Openului Francez de la Roland Garros.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in turul doi la Roland Garros

Cap de serie numarul 4, Simona Halep a deschis, marti, programul pe arena centrala Philippe Chatrier, loc unde jucatoarea noastra a evoluat in premiera.

LIVESCORE Simona Halep vs. Alisa Kleybanova, in primul tur de la Roland Garros. Tot azi evolueaza Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu

Marti este o zi importanta pentru romancele de la Roland Garros. Simona Halep, Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu isi vor juca sansele in primul tur al competitiei franceze. Toate cele trei meciuri se vor disputa nu mai devreme de ora 12.

Probleme pentru Simona Halep la Roland Garros

Inaintea debutului sau la Roland Garros, Simona Halep a avut de suferit din pricina vremii reci si ploioase din Franta, care a cauzat probleme in programul de antrenament al jucatoarelor de tenis.

LIVE Simona Halep incepe cu dreptul la Roland Garros. Cirstea, victorie in decisiv cu Wozniak. Acum Hanescu vs. Monfils pe arena centrala

Simona Halep a deschis, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si a jucat in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. A fost modul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Alte doua jucatoare din Romania au evoluat martila Roland Garros. Vedeti mai jos scorurile finale. Intre timp Halep a aflat cu cine va juca in turul doi, meciul urmand a fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro joi dupa-amiaza. Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei la masculin, inchide ziua pe Central contra francezului Gael Monfils. Meciul este LIVE TEXT in aceasta pagina in jurul orei 17:00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )