Libnet.ro
UNICEF

00:08

Relu Fenechiu a demisionat din PNL dupa condamnarea la inchisoare

B1 B1,
Relu Fenechiu a demisionat din PNL dupa condamnarea la inchisoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi seara ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL, relateaza Mediafax. Relu Fenechiu s-a predat, joi. continuă pe B1

Ministrul condamnat Relu Fenechiu a demisionat din PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi seara ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL, potrivit Mediafax. Fostul ministru al.

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Update 18:55 Fenechiu demisioneaza din PNL Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL. ---- Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

UPDATE Relu Fenechiu s-a predat la Politia Iasi/ Alaturi de el s-au predat si fratele sau, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul 'Transformatorul', s-a prezentat joi, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, el urmand a fi introdus in arest preventiv, anunta Agerpres. Si fratele acestuia, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian s-au predat, joi seara, urmand sa fie si ei transferati la penitenciar dupa ce vor ajunge in teritoriu mandatele de executare a pedepselor.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Imi pare foarte rau din punct de vedere uman, a fost un ministru foarte bun

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministrul liberal Relu Fenechiu la inchisoare cu executare, dar din punct de vedere uman ii pare foarte rau.

PNL deplange condamnarea lui Fenechiu: E o mare pierdere pentru PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi ca Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani cu executare, este o mare pierdere pentru PNL, dar ca spera ca va ramane apropiat partidului in continuare.

PNL deplange condamnarea lui Fenechiu: E o mare pierdere pentru partid

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi ca Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani cu executare, este o mare pierdere pentru PNL, dar ca spera ca va ramane apropiat partidului in continuare.

Termen decisiv pentru Relu Fenechiu in dosarul Transformatorul. Judecatorii resping sistematic argumentele invocate de avocatii apararii

Relu Fenechiu s-a prezentat astazi, 28 ianuarie, in fata completului de cinci judecatori de la Curtea Suprema de Justitie pentru a-si sustine pledoaria finala. Deputatul PNL contesta sentinta de cinci ani de inchisoare cu executare primita in dosarul Transformatorul. Procurorii DNA cer, pe de alta parte, un supliment de pedeapsa.

Relu Fenechiu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare/ Prejudiciul pe care fratii Fenechiu si ceilalti inculpati trebuie sa il plateasca: 5,7 milioane lei

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul. Fratele liberalului, Lucian Fenechiu, a primit o pedeapsa tot de cinci ani de inchisoare cu executare in acest dosar.

Emotii mari pentru fostul ministru Relu Fenechiu. Magistratii Curtii Supreme se pronunta astazi definitiv in dosarul Transformatorul

Relu Fenechiu afla astazi daca va merge la inchisoare. Judecatorii de la inalta Curte au amanat cu o zi dezbaterile in dosarul Transformatorul. Asta dupa ce Relu Fenechiu a anuntat ca este blocat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )