Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE Relu Fenechiu s-a predat la Politia Iasi/ Alaturi de el s-au predat si fratele sau, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Relu Fenechiu s-a predat la Politia Iasi/ Alaturi de el s-au predat si fratele sau, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul 'Transformatorul', s-a prezentat joi, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, el urmand a fi introdus in arest preventiv, anunta Agerpres. Si fratele acestuia, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian s-au predat, joi seara, urmand sa fie si ei transferati la penitenciar dupa ce vor ajunge in teritoriu mandatele de executare a pedepselor. continuă pe Hotnews

Relu Fenechiu s-a predat Politiei. Fostul ministru al Transporturilor va fi dus la penitenciar

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul, s-a predat, joi seara, Politiei Judetene Iasi, unde va ramane pa.

Relu Fenechiu s-a predat in jurul orei 18.00 si va ajunge in arestul Politiei Iasi. Fostul deputat a folosit o diversiune, evitand sa dea ochii cu presa

Relu Fenechiu s-a predat in aceasta seara, in jurul orei 18. Informatia a fost confirmata de seful Politiei Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc.

Relu Fenechiu s-a predat in jurul orei 18.00 si va ajunge in arestul Politiei Iasi. Fostul deputat si-a anuntat demisia din PNL

Relu Fenechiu s-a predat in aceasta seara, in jurul orei 18. Informatia a fost confirmata de seful Politiei Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc.

UPDATE Relu Fenechiu afirma ca este blocat de zapada la Iasi, procesul 'Transformatorul' se amana pentru marti. Judecatoarea Livia Stanciu, nemultumita de absenta fostului ministru

Judecatorii de la Inalta Curte au amanat luni, pentru marti, dezbaterile in dosarul 'Transformatorul', in care fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat anterior la cinci ani inchisoare, scrie Agerpres. Luni era programat ultimul termen al procesului, insa avocatii au declarat ca fostul ministru nu se poate prezenta deoarece nu a putut sa vina de la Iasi la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

UPDATE. Fenechiu s-a predat la sediul IPJ Iasi. ...

Relu Fenechiu s-a predat, joi dupa-amiaza, la IPJ Iasi, confirma politia. --- Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul. Decizia ICCJ este definitiva. Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a declarat, la B1, ca liberalii nu comenteaza decizia judecatorilor. PNL va respecta legea si sunt formalitati, a spus Pocora cand a fost intrebata daca Fenechiu va fi exclus din partid. Inculpatii .

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Update 18:55 Fenechiu demisioneaza din PNL Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL. ---- Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu a demisionat din PNL dupa condamnarea la inchisoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi seara ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL, relateaza Mediafax. Relu Fenechiu s-a predat, joi.

Cand poate iesi Relu Fenechiu din puscarie. Regimul de detentie al fostului deputat, stabilit de o comisie speciala

Relu Fenechiu urmeaza a fi transferat in cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Cand poate iesi Relu Fenechiu din puscarie. Regimul de detentie pentru fostul ministru, stabilit de o comisie speciala

Relu Fenechiu urmeaza a fi transferat in cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Relu Fenechiu, CONDAMNAT DEFINITIV la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul

32: Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare si trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )