Libnet.ro
UNICEF

22:00

Relu Fenechiu a fost transferat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. El poate cere transferul in alt oras

Adevărul Adevărul,
Relu Fenechiu a fost transferat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. El poate cere transferul in alt oras

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au primit mandatul de executare in orginal in cazul lui Relu Fenechiu transferandu-l pe acesta in Penitenciarul Iasi. continuă pe Adevărul

Relu Fenechiu a fost transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi, unde isi va executa condamnarea in dosarul Transformatorul

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost transferat, duminica, la Penintenciarul de maxima siguranta Iasi, acolo unde isi va executa condamnarea de cinci ani de inchisoare in dosarul.

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, ieri, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul, s-a predat Politiei Judetene Iasi, unde va ramane pana cand va ajunge mandatul de executare a pedepsei, apoi va fi transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi.

Relu Fenechiu, transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost transferat din arestul Politiei Judetene Iasi la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi. Relu Fenechiu, fratele acestuia si Bogdan Damian se vor afla intr-un regim de carantina pentru 21 de zile, informeaza Mediafax. Fenechiu va fi introdus intr-un regim de carantina timp de 21 de zile, la fel ca fiecare nou detinut care ajunge la .

Relu Fenechiu, transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost transferat din arestul Politiei Judetene Iasi la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi.

Fenechiu ar putea iesi mai repede din puscarie

Relu Fenechiu ar putea fi mutat din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Fostul ministru sta in celula din arest impreuna cu fratele sau. Luna aceasta, lui Fenechiu urmeaza sa i se.

Relu Fenechiu a fost mutat din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi

Relu Fenechiu a fost mutat aseara in secret din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Luna aceasta, lui Fenechiu urmeaza sa i se stabileasca regimul de executare. Odata ajuns la penitenciar,.

Cand poate iesi Relu Fenechiu din puscarie. Regimul de detentie al fostului deputat, stabilit de o comisie speciala

Relu Fenechiu urmeaza a fi transferat in cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Cand poate iesi Relu Fenechiu din puscarie. Regimul de detentie pentru fostul ministru, stabilit de o comisie speciala

Relu Fenechiu urmeaza a fi transferat in cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare si trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Imi pare foarte rau din punct de vedere uman, a fost un ministru foarte bun

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministrul liberal Relu Fenechiu la inchisoare cu executare, dar din punct de vedere uman ii pare foarte rau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )