Libnet.ro
UNICEF

00:08

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, ieri, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul, s-a predat Politiei Judetene Iasi, unde va ramane pana cand va ajunge mandatul de executare a pedepsei, apoi va fi transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Update 18:55 Fenechiu demisioneaza din PNL Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat ca deputatul Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, si-a dat demisia din PNL. ---- Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare/ Prejudiciul pe care fratii Fenechiu si ceilalti inculpati trebuie sa il plateasca: 5,7 milioane lei

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul. Fratele liberalului, Lucian Fenechiu, a primit o pedeapsa tot de cinci ani de inchisoare cu executare in acest dosar.

Relu Fenechiu, CONDAMNAT DEFINITIV la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul

32: Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare si trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz in.

Relu Fenechiu s-a predat Politiei. Fostul ministru al Transporturilor va fi dus la penitenciar

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Transformatorul, s-a predat, joi seara, Politiei Judetene Iasi, unde va ramane pa.

UPDATE Relu Fenechiu s-a predat la Politia Iasi/ Alaturi de el s-au predat si fratele sau, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul 'Transformatorul', s-a prezentat joi, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, el urmand a fi introdus in arest preventiv, anunta Agerpres. Si fratele acestuia, Lucian Fenechiu, si Mihai Bogdan Damian s-au predat, joi seara, urmand sa fie si ei transferati la penitenciar dupa ce vor ajunge in teritoriu mandatele de executare a pedepselor.

Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu si-ar putea afla astazi sentinta finala

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie sunt asteptati joi sa pronunte o decizia finala in dosarul Transformatorul, in care este acuzat de coruptie Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor. in acest caz, parlamentarul a fost deja condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu.

Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Nationala a Tineretului, decizia nefiind definitiva.

Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare si trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu asteapta sentinta in dosarul Transformatorul. Magistratii Curtii Supreme se pronunta astazi definitiv

Relu Fenechiu afla astazi sentinta data de judecatorii Curtii Supreme in dosarul Transformatorul. in iulie anul trecut, fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )