Libnet.ro
UNICEF

11:00

REMAX Romania, afaceri de peste 5,5 milioane de euro in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REMAX Romania, afaceri de peste 5,5 milioane de euro in 2020

REMAX Romania a inregistrat anul trecut comisioane in valoare de peste 5,5 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 20% fata de anul precedent. Totodata, compania a intermediat peste 5. 000 de tranzactii imobiliare, care au insumat peste 200 milioane de euro,. continuă pe Ziarul Bursa

Sala polivalenta de 18 milioane euro, construita de Universitatea Lucian Blaga

Organizatorii de competitii sportive au un nou motiv de optimism legat de infrastructura sportiva nationala. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu ULBS) urmeaza sa construiasca cea mai mare sala polivalenta din regiune, pe un teren cu o suprafata de peste 31. 000 de metri patrati, situat in comuna Selimbar, localitate invecinata.

Peste 40 de milioane de doze de vaccin au fost administrate la nivel mondial: Ce state au vaccinat masiv populatia si care este situatia in Romania

Peste 40 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate in toata lumea pana la data de 17 ianuarie, conform datelor disponibile pe platforma Our World in Data. Cele mai multe doze au fost.

Glovo- parteneriat de 100 milioane euro cu o firma imobiliara, pentru divizia de livrari rapide

Aplicatia de livrari Glovo a incheiat un acord cu Stoneweg, prin care aceasta companie imobiliara elvetiana urmeaza sa investeasca 100 de milioane de dolari in spatiile detinute de startup-ul spaniol inclusiv in Romania, pentru extinderea serviciilor de livrare rapida ale acestuia.

300 milioane euro, pentru sustinerea centrelor de vaccinare

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va realoca in jur de 300 de milioane de euro pentru plata personalului implicat in campania de vaccinare si pentru centrele suplimentare, a declarat, ieri, ministrul de resort Cristian Ghinea.

MAI: Autoritatile au aplicat amenzi de peste 1,3 milioane de lei, duminica, pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Autoritatile au aplicatduminica5. 551 de sanctiuni contraventionale, in valoare de mai mult de 1,3 milioane de lei, ca urmare a constatarii neregulilor in ceea ce privesterespectarea masurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )