Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remus Borza, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Remus Borza, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese, dupa ce, in prima instanta, el fusese achitat. La aceeasi pedeapsa a fost condamnata si Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL, cea care, de altfel, a fost si ea achitata in prima instanta, de Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie: Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de inchisoare cu suspendare a fost condamnata si partenera sa Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL. Cei doi au fost trimisi in judecata in octombrie 2013 de catre procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. HotNews. ro a relatat pe 8 ianuarie 2013, in premiera, ca administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, in care Remus Borza este partener, a angajat in numele societatii casele de avocatura Borza Asociatii si Piperea Asociatii pentru 74 de procese pe care compania le avea cu creditorii. Pentru onorarii a fost alocat un buget total de 220. 000 euro.

Remus Borza, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese, informeaza Mediafax.

Remus Borza, condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat luni definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de .

Decizie definitiva a iCCJ: Remus Borza, condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese in 34 de cazuri

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la un an de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de.

Remus Borza a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, azi, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la un an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri.

Remus Borza a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, azi, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la un an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri.

Primarul din Barlad, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Primarul municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, a semnat cu procurorii Parchetului Curtii de Apel Iasi un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care edilul admite savarsirea infractiunii de conflict de interese si accepta pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Mediafax.

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, condamnate la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru santaj

Minca Rada, cunoscuta ca vrajitoarea Melissa, si Roxanei Lider, cunoscuta ca vrajitoarea Vanessa, au fost condamnate, marti, de Tribunalul Ilfov, la cate trei ani de inchisoare pentru santajarea Oanei Zavoranu. Instanta a mai decis ca cele doua vrajitoare, condamnate la trei ani de inchisoare cu suspendare cu un termen de incercare de sase ani, sa ii plateasca, in solidar, Oanei Zavoranu, 10. 000 de euro.

Condamnare in cazul mortii celor doi scafandri din 2010. Directorul firmei care ii angajase 3 ani de inchisoare cu suspendare

Judecatoria Constanta a anuntat luni, 16 februarie, sentinta in dosarul celor doi scafandri morti in toamna lui 2010 in timp ce faceau scufundari la epava unei nave turcesti. Directorul firmei care ii angajase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )