Libnet.ro
UNICEF

08:00

Remus Pricopie: Nimeni nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat

B1 B1,
Remus Pricopie: Nimeni nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat

Nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat sau adeverinta care sa ateste sustinerea si promovarea examenelor de bacalaureat, a declarat, joi,. continuă pe B1

Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat

Nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student, nicaieri pe teritoriul Romaniei, fara diploma de bacalaureat sau adeverinta care sa ateste sustinerea si absolvirea examenelor.

Remus Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bacalaureat

Remus Pricopie, ministrul Eductiei, a declarat, joi, ca nimeni nu se poate inscrie la facultate daca nu are diploma de Bacalaureat. Cei fara diploma se pot inscrie in aceste conditii doar la colegii, care au statut de scoala postliceala,.

Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie afirma ca nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat sau adeverinta care sa ateste sustinerea si promovarea examenelor de bacalaureat, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Educatiei Nationale.

Dezbatere despre colegiile postliceale universitare, astazi, la Adevarul Live de la 14:00. Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara Bac

Ministrul Educatiei a precizat ca nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bac, iar sintagma de colegiu universitar inseamna scoala postliceala, cu mentiunea ca acestea pot fi organizate de institutiile de invatamant superior. Metodologia colegiilor postliceale universitare a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial si a starnit o controversa despre care vom dezbate astazi la Adevarul Live de la 14:00.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )