Libnet.ro
UNICEF

16:30

Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

B1 B1,
Replica din PSD pentru Alina Gorghiu: Liberalii se fac de ras

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca liberali se fac de ras lansand atacuri la PSD. Declaratiile senatorului vin dupa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu a. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Gorghiu anunta negocieri cu oameni din PSD pentru o noua majoritate: Nu oferim functii, discutam pe program de guvernare

Chiar daca PNL a respins din start metoda traseismului in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare, copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a anuntat ca au inceput discutiile cu toti.

Alina Gorghiu acuza PSD ca va vota impotriva cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, ca din informatiile sale Partidul Social Democrat va vota impotriva solicitarilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in cazul senatorului Dan Sova, exact la fel cum a facut-o in ultima perioada cand a fost vorba de parlamentari PSD sau din coalitia aflata la guvernare.

Alina Gorghiu: Victor Ponta sustine ca Guvernul a dublat alocatia pentru copii la 84 ron. Fals. Este tot de 42 ron

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde, pe Facebook, premierului Victor Ponta care a criticat-o sustinand ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat la 84 ron. Alina Gorghiu arata ca afirmatia premierului este gresita si ca alocatia pentru copii este in continuare de 42 ron, majorarea de care aminteste premierul privind alocatia pentru sprijinul familiei.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe alocatia pentru copii

Co presedinta PNL, Alina Gorghiu, i-a raspuns pe Facebook premierului care i-a atras atentia ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat, si este acum de 84 de lei. Gorghiu a precizat ca Victor Ponta minte si ca alocatia a ramas la 42 de lei, intrucat a doar familiile cu un venit lunar de pana la 530 de lei pe membru de familie, beneficiaza de o alocatie mai mare.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Alina Gorghiu: Trebuie sa rezolvam problema conditiilor din inchisori

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, prin intermediul paginii de Facebook, ca problema conditiilor din penitenciare trebuie rezolvata. in contextul sedintei de Guvern saptamanale in care s-a decis.

Alina Gorghiu nu stie cat e alocatia copiilor: Liderul PNL se incurca in cifre

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu se lauda cu proiectele partidului sau si cu intentiile bune ale PNL, dar arata ca nu prea stie despre ce vorbeste, informeaza B1 TV. Referindu-se la intentia PNL de a majora.

Alina Gorghiu nu stie cat e alocatia copiilor: Liderul PNL se incurca in cifre (VIDEO)

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu se lauda cu proiectele partidului sau si cu intentiile bune ale PNL, dar arata ca nu prea stie despre ce vorbeste, informeaza B1 TV. Referindu-se la intentia PNL de a majora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )