Libnet.ro
UNICEF

10:00

REPORTAJ Trio pentru ministri si magistrati: Victor Ponta si Robert Cazanciuc, la Festivalul George Enescu

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Trio pentru ministri si magistrati: Victor Ponta si Robert Cazanciuc, la Festivalul George Enescu

Cateva sute de juristi, magistratisi avocati, avandu-i intre ei si peVictor Ponta, Valeriu Zgonea si alteoficialitati, au ascultat muzica de camera, luni seara, la Palatul de Justitie. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Trio pentru ministri si magistrati

Cateva sute de juristi, magistratisi avocati, avandu-i intre ei si peVictor Ponta, Valeriu Zgonea si alteoficialitati, au ascultat muzica de camera, luni seara, la Palatul de Justitie.

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. Nu eram foarte clar intr-o directie sau alta. Vreau sa ma asigur ca proiectul va fi pus pe ordinea de zi a Senatului si se va respinge. Eu ca prim-ministru va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea .

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

LIVE TEXT Victor Ponta, la Antena 3: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva de rau

Premierul Victor Ponta este invitat miercuri seara la emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Vezi principalele declaratii ale premierului.

Victor Ponta, la Antena 3: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva de rau

Premierul Victor Ponta a fost invitat miercuri seara la emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Vezi principalele declaratii ale premierului.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Am fost impotriva proiectului pentru ca era sustinut de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, a declarat ca, initial, era impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana, de catre compania canadiana Gabriel Resources, pentru ca proiectul era sustinut de presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta a eliberat din functie trei secretari de stat de la Ministerului Mediului

Premierul Victor Ponta a eliberat din functie miercuri, 11 septembrie, trei secretari de stat de la Ministerul Mediului: Ionut Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru. Potrivit deciziilor publicate tot miercuri in Monitorul Oficial, doar Elena Dumitru a fost eliberata la cerere din functie. Ionu Ciprian Iuga si Puiu Gelu au fost numiti in functie abia de sase luni, ambii fiind membri ai PNL. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca cei doi liberali urmeaza sa fie numiti in functii de conducere la cabinetul ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, liberala Lucia Varga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )