Libnet.ro
UNICEF

14:30

Republica Moldova: Eficienta energetica cu sprijin european

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova: Eficienta energetica cu sprijin european

Saptamana Europeana a Energiei Durabile, eveniment organizat pentru a doua oara in Republica Moldova, va oferi exemple clare ale sustinerii europene privind eficienta energetica. continuă pe Adevărul

Alegeri cu multe surprize in Republica Moldova

Alegerile locale din Republica Moldova au fost unele care au oferit numeroase surprize, contrazicand multe dintre calculele facute inainte de scrutin. Votul s-a desfasurat pe fondul demisiei prezentate saptamana trecuta de catre premierul Chiril Gaburici, dar si in contextul crizei financiare generate de disparitia unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc.

Reforma Justitiei in Republica Moldova se opreste la Guvern, in ultima sa sedinta. Alianta nu e de acord

Proiectul de lege privind declararea averii si intereselor personale, precum si cel cu privire la Centrul National de Integritate nu au fost aprobate de Guvernul de la Chisinau, in ultima sa sedinta. Astfel, reforma Justitiei in Republica Moldova risca sa intarzie. Stimati colegi, imi pare rau, e o initiativa buna, europeana, a concluzionat premierul demisionar Chiril Gaburici.

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu face o vizita in Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va efectua, in perioada 17-18 iunie 2015, o vizita in Republica Moldova.

UPDATE Alegeri locale in Republica Moldova: Zinaida Greceanii, candidata socialistilor, pe primul loc la scrutinul pentru Primaria Chisinaului

Zinaida Greceanii, candidata Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM) si fost premier, este favorita la functia de primar al Chisinaului dupa primul tur al alegerilor locale, desfasurat duminica. Ea il devanseaza pe primarul in exercitiu, liberalul Dorin Chirtoaca, indica rezultatele preliminare anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa procesarea a 90,58% dintre procesele verbale, informeaza Unimedia. md. Zinaida Greceanii a obtinut 38,00%, iar Dorin Chirtoaca 36,10%. Greceanii si Chirtoaca vor merge in turul al doilea al alegerilor, clasandu-se la mare distanta de urmatorii candidati. Socialistii au obtinut si cel mai mare numar de mandate in Consiliul Municipal Chisinau. Alegerile locale din Republica Moldova au avut loc pe fondul demisiei prezentate vineri de catre premierul Chiril Gaburici si in contextul crizei financiare generate de disparitia unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc. Analistii politici considera ca de rezultatele alegerilor locale ar putea depinde si viitoarea coalitie majoritara de la Chisinau.

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale generale, pentru primari si consilii locale. Conform Codului Electoral din Republica Moldova, primarii si consilierii se aleg prin vot universal, pentru un mandat de 4 ani.

Romanii vor putea intra in Republica Moldova pe baza buletinelor. Aceasta masura reprezinta un semnal politic clar

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu saluta decizia Guvernului de la Chisinau de a permite accesul cetatenilor romani in Republica Moldova pe baza cartilor de identitate, si nu doar a pasaportului, ca pana.

Alegeri locale cu miza mare, in Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanii, in turul doi

Liberalul Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanii, candidatul Partidului Socialistilor, au intrat in turul doi al alegerilor locale din Republica Moldova, din 28 iunie, pentru fotoliul de primar al.

Presa internationala, despre alegerile din Republica Moldova: o victorie a partidelor proruse

Rezultatele alegerilor locale din Republica Moldova arata dorinta populatiei de a se apropia de Rusia si de a face un pas mai departe de UE, scrie Deutsche Welle.

Personaje controversate la alegerile locale din Republica Moldova: in Orhei castigatorul este Ilan Shor, afacerist vinovat de disparitia unui miliard de dolari, iar la Balti, Renato Usatii, care figureaza in 16 dosare penale

Alegeri locale in Republica Moldova cu personaje controversate. Desi candidatii au avut probleme cu justitia, acestia au avut cea mai mare sustinere din partea votantilor, potrivit primelor rezultate. Ilan Shor a.

Republica Moldova: Sectiile de votare s-au inchis, rata de participare - peste 48%

Sectiile de votare pentru alegerile locale din Republica Moldova s-au inchis duminica, la ora 21,00, rata de participare la nivel national anuntata cu putin timp inainte de inchiderea urnelor fiind de 48,9%,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )