Libnet.ro
UNICEF

15:30

Republica Moldova: in primele cinci luni ale anului, vanzarile Dacia au scazut cu 37% fata de perioada similara a anului trecut

B1 B1,
Republica Moldova: in primele cinci luni ale anului, vanzarile Dacia au scazut cu 37% fata de perioada similara a anului trecut

Autovehiculele Dacia pierd teren in Republica Moldova, in primele cinci luni ale acestui an s-au vandut cu 37% mai putine masini decat in perioada similara a anului trecut. Astfel, doar 280 de masini au fost. continuă pe B1

Prejudicii de peste 1 miliard de euro identificate de ANAF in primele cinci luni

Inspectia Fiscala din cadrul ANAF a identificat in primele cinci luni ale anului prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard de euro 4,86 miliarde lei), in crestere cu aproximativ 87% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) intr-un comunicat difuzat luni.

Cotatiile SIF-urior, sustinute de politicile de dividend

Cotatiile actiunilor SIF sunt pe plus, in primele cinci luni ale anului, cu exceptia SIF Muntenia, care marcheaza o pierdere de -4,2%, potrivit raportului pe luna mai al Asociatiei Administratorilor de Fonduri, care noteaza ca cea mai mare crestere a pretului apartine SIF Banat-Crisana, cu 12,5%.

Turismul de afaceri, in ascensiune in Romania: Strainii ne-au adus peste un miliard de lei in primele trei luni ale anului

Turismul de afaceri se afla pe o panta ascendenta in Romania, in contextul in care tot mai multi straini incep sa cheltuie mai multi bani in tara noastra. Peste un miliard de lei ne-au adus cei de peste ho.

Prejudicii fiscale de peste un miliard de euro au fost identificate de ANAF in primele cinci luni din acest an

Prejudiciile aferente sesizarilor penale lansate de Inspectia Fiscala din cadrul ANAF in primele cinci luni insumeaza peste un miliard de euro, anunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

BILANT Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul va prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Locuintele din Comrat s-au ieftinit cel mai mult. Dinamica preturilor pentru case in Republica Moldova

Cele mai mari cresteri ale preturilor la apartamente au fost inregistrate, in primul trimestru al acestui an, in orasele Anenii Noi, Hancesti si Rezina, iar cele mai mari ieftiniri au fost atestate in Comrat, Leova si Vulcanesti comparativ cu situatia de la sfarsitul anului trecut, arata datele intreprinderii de stat Cadastru.

Simona Halep face primele declaratii dupa despartirea de Ionita

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a ales sa isi desparta drumul de antrenorul Victor Ionita, cu care a colaborat in primele sase luni ale anului 2015.

Prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard euro

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) informeaza ca Inspectia Fiscala a identificat prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard de euro, in primele cinci luni din 2015, arata un comunicat transmis redactiei.

OFICIAL. Romanii pot intra in Republica Moldova in baza buletinului. Ce formate sunt acceptate

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a fost notificat marti, 22 iunie, de catre Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova cu privire la modificarea si completarea listei documentelor de calatorie acceptate pentru intrarea in Republica Moldova. Romanii si ceilalti cetateni ai Uniunii Europene pot intra pe teritoriul Republicii Moldova in baza cartilor de identitate aflate in prezent in circulatie, in formatele ID1, ID2 sau biometric.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )