Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reputat epidemiolog, adevaratul motiv pentru care mortalitatea COVID 19 a scazut. Cum se transmite, de fapt, virusul

Antena3 Antena3,
Reputat epidemiolog, adevaratul motiv pentru care mortalitatea COVID 19 a scazut. Cum se transmite, de fapt, virusul

Mircea Sofonea, epidemiologul francez cu origini romane, a initiat un studiu pentru a determina motivele care au dus la scaderea ratei mortalitatii COVID-19. continuă pe Antena3

Epidemiolog francez cu origini romane: A scazut mortalitatea COVID-19 fiindca acum cei mai multi pacienti sunt tineri

Epidemiologul francez cu origini romane Mircea Sofonea face un studiu special, pentru a determina motivele care au dus, in ultima vreme, la scaderea mortalitatii COVID-19. Sofonea lucreaza la noul studiu impreuna cu o echipa de cercetatori de la Universitatea Montpellier.

Dialog ireal intre Ion Tiriac si Gerard Pique. Motivul pentru care l-a sunat afaceristul, de fapt: Bai, e prima data cand nu te injur!

Imediat dupa dezastrul Barcelona-Bayern, Ion Tiriac i-a telefonat lui Gerard Pique, iar ce a urmat este greu de crezut. Dialogul ireal, in randurile de mai jos. Tiriac: E prima data cand nu te injur! Influentul om de afaceri, Ion Tiriac 81 de ani), a marturisit, recent, intr-un interviu acordat pentru gsp. ro, ca, imediat dupa dezastrul .

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tacerea despre divort. Ce i-a facut sotia timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea sa ii lase numele

Drama ascunsa din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveala. Marturiile prietenilor cunoscutului artist socheaza pe toata lumea. Ce spun acestia ca i-ar fi facut sotia pret de 25 de ani? Divort Alin Oprea: Ce i-a facut sotia pret de 25 de ani? Situatie neasteptata in familia lui Alin Oprea. De la un .

Turda sau Campia Turzii? Candidatul USR-PLUS, Daniela Dolha, a trecut gresit orasul pentru care candideaza

Daniela Dolha, candidatul USR-PLUS pentru functia de primar la Campia Turzii a comis o gafa scriind ca urmeaza sa candideze la functia de primar al municipiului Turda, potrivit Turda News. Oficialii PNL Campia Turzii au depus o contestatie in acest sens, la Judecatoria Turda, prin care solicita respingerea candidaturii, dar cererea le+a fost respinsa, iar candidatura validata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )