Libnet.ro
UNICEF

00:07

Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al tarii noastre, Traian Basescu, a afirmat ieri seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale statului de o anumita parte pe motiv ca sefilor acestora le-a fost frica si au stat neutre. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat luni seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale.

Raluca Turcan critica performanta partidului la alegerile din decembrie: PNL a fost praf. Mai aveam putin si ramaneam cu praful de pe toba. Am ajuns acolo din lipsa crunta de dialog

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat, marti seara, performanta inregistrata de partid la alegerile parlamentare din luna decembrie. Astfel, ea a afirmat ca PNL a fost praf, din cauza unei lipse crunte de dialog.

Sondajele privind alegerile din Franta trag in jos pietele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in conditiile in care sondajele de opinie din Franta arata ca Jean-Luc Melenchon, candidat radical de stanga in alegerile prezidentiale din aceasta tara, castiga teren.

Dan Andronic va fi audiat in Comisia de Control SRI pe tema dezvaluirilor facute. Adrian Tutuianu: O poveste ambalata frumos. Nu exista dovezi privind implicare SRI in alegerile din 2009 (VIDEO)

Dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 au ajuns pe masa Comisiei de Control a SRI din Parlament. Acesta va fi chemat saptamana viitoare in comisie pentru.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezent martiin jurul orei 12:30 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Acesta va fi audiat in dosarul in care se cerceteaza felul in ca.

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009. Procurorii l-au pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DNA au dispus punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 in care si Ioana Basescu si Elena Udrea sunt cercetate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )