Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Adevărul Adevărul,
Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Cu o medie de 60 de clienti pe zi si 36 de angajati, restaurantul deschis de chef Joseph Hadad in Bucuresti a devenit un magnet pentru notele de plata mari, dar si al clientilor de calitate, care stiu sa recunoasca arta din farfurie. continuă pe Adevărul

Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Cu o medie de 60 de clienti pe zi si 36 de angajati, restaurantul deschis de chef Joseph Hadad in Bucuresti a devenit un magnet pentru notele de plata mari, dar si al clientilor de calitate, care stiu sa recunoasca arta din farfurie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )