Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Cu o medie de 60 de clienti pe zi si 36 de angajati, restaurantul deschis de chef Joseph Hadad in Bucuresti a devenit un magnet pentru notele de plata mari, dar si al clientilor de calitate, care stiu sa recunoasca arta din farfurie. continuă pe Wall-Street Ro

Restaurantul lui Joseph Hadad, locul in care clientii lasa 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mancare si bauturi fine

Cu o medie de 60 de clienti pe zi si 36 de angajati, restaurantul deschis de chef Joseph Hadad in Bucuresti a devenit un magnet pentru notele de plata mari, dar si al clientilor de calitate, care stiu sa recunoasca arta din farfurie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )