Libnet.ro
UNICEF

20:30

Restrictii pentru taximetristi: 80% din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni (VIDEO)

B1 B1,
Restrictii pentru taximetristi: 80% din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni (VIDEO)

80 la suta din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni. Vizati sunt soferii ale caror masini folosesc instalatii GPL si au un volum al portbagajului mai mic de 500. continuă pe B1

PSRO propune restrictii pentru strainii care vor sa cumpere terenuri si paduri in Romania

Partidul Social Romanesc PSRO) vrea sa modifice legile care dau dreptul strainilor sa cumpere terenuri in Romania, impunand mai multe restrictii, intre care sa se achizitioneze suprafete de cel mult 50 de hectare sau sa fie utilizat cel putin 80% din.

Turcia construieste centre pentru primirea imigrantilor retrimisi din UE

Turcia construieste doua centre pentru inregistrarea migrantilor care urmeaza sa fie retrimisi pe teritoriul turc dinspre Grecia, conform acordului incheiat intre UE si Ankara, menit sa reduca afluxul de migranti si care intra in vigoare luni, au anuntat sambata mai multi responsabili locali, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Donatiile pentru Cumintenia Pamantului, deduse din impozitul pe profit

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, prin care donatorii isi vor putea deduce aceste donatii din impozitul pe profit, iar campania de subscriptie publica va fi demarata la jumatatea lunii aprilie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, intr-un briefing la Palatul Victoria.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )