Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reteaua informatica a Casei Albe a fost tinta unui atac cibernetic semnificativ

B1 B1,
Reteaua informatica a Casei Albe a fost tinta unui atac cibernetic semnificativ

Reteaua informatica a Casei Albe a fost tinta unui atac cibernetic semnificativ, care a creat probleme timp de aproximativ doua saptamani, au declarat miercuri surse din cadrul administratiei americane pentru. continuă pe B1

Atac cibernetic semnificativ asupra retelei informatice a Casei Albe

Reteaua informatica a Casei Albe a fost tinta unui atac cibernetic semnificativ, care a creat probleme timp de aproximativ doua saptamani, au declarat miercuri surse din cadrul administratiei americane pentru Huffington Post, relateaza cotidianul in editia electronica.

Hackerii au atacat Casa Alba. Am avut probleme timp de doua saptamani. Atacul a fost foarte puternic

Reteaua informatica a Casei Albe a fost tinta unui atac cibernetic semnificativ, care a creat probleme timp de aproximativ doua saptamani, au declarat miercuri surse din cadrul administratiei americane pentru.

Atacul cibernetic asupra retelei Casei Albe, comis de hackeri care lucreaza pentru statul rus

Atacul cibernetic care a vizat recent reteaua informatica a Casei Albe ar fi fost comis de hackeri care lucreaza pentru statul rus, au afirmat surse citate de Washington Post.

UPDATE. Atac cibernetic MAJOR asupra Casei Albe. Sunt suspectati HACKERI RUSI

Casa Alba s-a confruntat doua saptamani cu un atac cibernetic masiv care i-a afectat buna functionare a retelei informatice, au anuntat surse din cadrul administratiei americane pentru Huffington Post. FBI, Secret Service si Agentia de Securitate Nationala sunt implicate in aceasta investigatie. Oficialii de la Casa Alba nu comenteaza cu privire la autorii atacului informatic si nici asupra eventualelor date sustrase.

Atac cibernetic masiv asupra Casei Albe

Casa Alba s-a confruntat doua saptamani cu un atac cibernetic masiv care i-a afectat buna functionare a retelei informatice, au anuntat surse din cadrul administratiei americane pentru Huffington Post.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )