Libnet.ro
UNICEF

08:00

RETROSPECTIVA 2014 Anul celei mai mari listari din istorie: Electrica. Hidroelectrica a revenit in insolventa, statul a ratat tranzactia cu Rompetrol

Adevărul Adevărul,
RETROSPECTIVA 2014 Anul celei mai mari listari din istorie: Electrica. Hidroelectrica a revenit in insolventa, statul a ratat tranzactia cu Rompetrol

Anul 2014 a adus un nou record in istoria privatizarilor din Romania, dupa ce listarea Electrica a adunat 425 de milioane de euro, insa anul a fost umbrit de amanarea altor doua listari mari, dupa ce Hidroelectrica a reintrat in insolventa, iar Complexul Energetic Oltenia a avut nevoie de un audit pentru evaluarea rezervelor de carbune, in vreme ce licitatia pachetului de 26% din Rompetrol Rafinare s-a amanat si ea. continuă pe Adevărul

RETROSPECTIVA 2014 Anul razboiului total pe piata media: anchete, condamnari, abuzuri fara precedent, lupte fara mila pentru suprematia TV. Premiera negativa si pentru publicitari

Zbaterile Pro TV de la inceputul anului si felul in care acest post a reusit sa-si pastreze suprematia in fata ofensivei Intact au fost cea mai vizibila batalie de pe piata media in ultimul an. Dar razboiul pentru audiente n-a fost nici pe departe singurul care a afectat aceasta piata in 2014. Alte lupte au reusit sa schimbe radical peisajul presei si chiar al publicitatii si au diluat speranta ca 2015 va fi un an mai linistit: condamnarea lui Dan Voiculescu, actiunile penale in cazurile Mediafax si Media Pro, urmarirea penala a sefei CNA, Laura Georgescu, dar si paralizarea acestei institutii, angajarea totala a unor televiziuni in politica si in atacuri la justitie, povestile cu ofiteri acoperiti, amenzile Concurentei ce au lovit in premiera agentiile de publicitate.

Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Pregatirile pentru una dintre cele mai mari petreceri din noaptea dintre ani au intrat pe ultima suta de metri. Cu patru zile inainte de Revelion, renumita sfera de cristal din Times Square a primit o noua.

Activitatea unui reactor al celei mai puternice centrale nucleare ucrainene a fost oprita

Un reactor al celei mai puternice centrale nucleare ucrainene a fost oprit sambata ca urmare a unei disfunctionalitati in sistemul electric, acesta fiind al doilea incident, fara gravitate, in decurs de o luna, care nu a antrenat o crestere a nivelului de radioactivitate, potrivit AFP, care citeaza un comunicat al centralei.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

The Telegraph: 2014, unul dintre cei mai buni ani din istorie

Anul 2014 se poate numi anul Ebola si anul Statului Islamic, dar de fapt, in mod obiectiv, a fost probabil cel mai bun an din istorie. In cazul razboaielor, spre exemplu, vietile noastre sunt acum mult mai linistite decat in orice moment cunoscut pentru specia umana, scrie The Telegraph.

Adevarul Live: 2014, anul in care Razboiul Rece a reinviat, iar Ebola a omorat peste 7.500 de oameni

De la ora 13. 00, specialistul in geopolitica Marius Vacarelu vine in studioul Adevarul Live pentru a realiza o radiografie a anului 2014, care a adus o tensionare la cote nemaitalnite din timpul Razboiului Rece intre Vest si Rusia. Alaturi de analistul Dan Nicu, discutam si despre tragediile aviatice care au marcat anul, dar si despre crizele din Orientul Mijlociu si cea mai acuta epidemie Ebola din istorie.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

Lipsa banilor i-a facut pe romani sa-si ia anul acesta mai putine zile libere de Revelion

Romanii si-au luat anul acesta mai putine zile libere de Revelion din cauza lipsei banilor. A scazut puterea de cumparare, si prin urmare si durata sejurului s-a redus de 6-7 zile la doar 4-5 zile. Astfel,.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )