Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reuniune Eurogrup pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali, vineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuniune Eurogrup pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali, vineri

ACTUALIZARE 20:24 Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, potrivit premierului Spaniei Mariano Rajoy, transmite Ekathimerini. * Textul acordului cu creditorii a fost depus la parlament pentru ratificare * Bancile elene vor primi urgent zece miliarde euro pentru recapitalizare. continuă pe Ziarul Bursa

Reuniune Eurogrup, vineri, pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata Greciei.

Eurogrup se va reuni vineri pentru discutii pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate privind acordul tehnic a noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, a precizat Mariano Rajoy, premierul.

UE face din nou un pariu major. Anuntul care precede o noua reuniune pe tema salvarii Greciei

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata.

Premierul Greciei convoaca Parlamentul pentru a aproba acordul cu creditorii internationali. Eurogrupul se intalneste vineri

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a convocat o sedinta plenara a Parlamentului, programata joi, pentru ratificarea acordului tehnic cu creditorii internationali, anunta surse elene, citate de cotidianul Le Figaro. Membri Eurogrup se vor intalni vineri pentru a dezbate acest acord.

Alexis Tsipras convoaca Parlamentul pentru a aproba acordul tehnic cu creditorii internationali

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a convocat o sedinta plenara a Parlamentului, programata joi, pentru ratificarea acordului tehnic cu creditorii internationali, anunta surse elene, citate de cotidianul Le Figaro.

Grecia spera sa finalizeze marti negocierile cu creditorii internationali: Modul in care se va realiza recapitalizarea bancilor elene, unul din subiectele sensibile

Grecia spera sa finalizeze negocierile cu creditorii internationali cel mai tarziu marti, 11 august, a afirmat un oficial elen citat de Reuters. Discutiile au intrat in impas duminica si s-au prelungit pana.

Textul acordului dintre Grecia si creditorii internationali a fost depus la parlament pentru ratificare

Textul acordului dintre guvernul grec si creditorii asupra unui al treilea plan de ajutor pentru tara in schimbul unor ajustari bugetare si reforme, care are aproximativ 400 de pagini, a fost depus la parlament in.

Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii internationali. Ce urmeaza pentru Atena

Guvernul elen si expertii creditorilor internationali au ajuns, marti, la un acord privind memorandumul necesar pentru al treilea pachet de finantare a Greciei. Discutiile maraton au durat 18 ore. Ministrul grec de finante a declarat ca ar mai fi 2-3 detalii de clarificat, dar negocierile ar fi finalizate.

Bursa de la Atena este in crestere, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali

Indicele principal ASE al Bursei de la Atena inregistrat, marti, un avans de 1,8%, la 702,57 puncte, iar costurile de imprumut ale Greciei au scazut, dupa ce oficialii eleni au anuntat incheierea unui acord cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )