Libnet.ro
UNICEF

15:31

Reuniune informala a cabinetului Ciolos la Vila Lac

România Liberă România Liberă,
Reuniune informala a cabinetului Ciolos la Vila Lac

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, sambata, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in pregatirea unui plan de prioritati sectoriale. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos a convocat ministrii la o reuniune informala la Vila Lac, pe tema prioritatilor ministerelor

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, astazi, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in.

Ciolos a convocat ministrii la o reuniune informala la Vila Lac. Guvernul vrea o flota NATO in Marea Neagra

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, sambata, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in pregatirea unui plan de prioritati sectoriale.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos in sedinta de Guvern

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul a finalizat planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister si le-a sintetizat intr-un document care va fi trimis Parlamentului pana la finalul vacantei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )