Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reuniune informala la Varsovia pe tema referendumului din UK

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuniune informala la Varsovia pe tema referendumului din UK

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a participat astazi, la Varsovia, la o reuniune informala la nivel de ministri de externe si adjuncti ai acestora din state membre UE pe tema referendumului din Marea Britanie, seful diplomatiei romane subliniind in context necesitatea solidaritatii la nivelul Uniunii Europene, informeaza un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Comanescu a participat la o reuniune informala la Varsovia pe tema referendumului din Marea Britanie

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a participat, luni, la Varsovia, la o reuniune informala la nivel de ministri de Externe sau adjuncti ai acestora din noua state membre UE, la care a participat si ministrul de stat britanic pentru Europa, pe tema referendumului din Marea Britanie.

Iohannis, consultari la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe prim-ministru, pe Guvernatorul BNR, dar si pe liderii partidelor politice pentru a se consulta pe tema referendumului din Marea Britanie. I-am invitat astazi, la.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referendumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Rasturnare de situatie in cazul referendumului din Marea Britanie. Ce s-a intamplat la o zi dupa dezastru

O petitie online adresata Parlamentului britanic si prin care se solicita organizarea unui al doilea referendum, dupa cel care a decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, a depasit sambata un milion.

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pe tema iesirii din UE

Britanicii vor un nou referendum pe tema Brexit-ului. O petitie online adresata in acest sens Parlamentului britanic a depasit sambata un milion de semnaturi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )