Libnet.ro
UNICEF

21:00

Reuniune speciala Consiliul European - Turcia, pentru stoparea fluxului de migranti

România Liberă România Liberă,
Reuniune speciala Consiliul European - Turcia, pentru stoparea fluxului de migranti

Luni este programata la Bruxelles o reuniune informala a membrilor Consiliului European, in cadrul careia sefii de stat sau de guvern ai tarilor Uniunii Europene UE) vor avea si o intalnire speciala cu Turcia. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos se va intalni la Bruxelles cu secretarul general al NATO. Premierul va reprezenta Romania la Consiliul European in locul lui Iohannis

Premierul Dacian Ciolos va efectua in perioada 7 - 9 martie o vizita oficiala la Bruxelles si Haga. Ciolos are programete intalniri cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu premierul olandez Mark Rutte. Discutiile liderilor UE cu Turcia se vor axa pe reducerea fluxurilor migratorii si a combaterii migratiei ilegale.

Basescu ii imputa presedintelui Iohannis lipsa de la Consiliul European: Oare nu era cazul sa se implice direct?

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca trimiterea frecventa la sedintele Consiliului European a premierului Dacian Ciolos risca sa deruteze partenerii europeni ai Romaniei deoarece nu vor sti exact care este reprezentantul Romaniei cu care pot negocia deciziile importante luate la varful Uniunii Europene.

UE ar putea dubla ajutorul catre Turcia pentru refugiatii sirieni

Uniunea Europeana va dubla ajutorul pe care il ofera Ankarei pentru refugiatii sirieni, de la trei miliarde la sase miliarde de euro, si va prelua direct din Turcia refugiati sirieni, reiese din proiectul declaratiei finale a summitului UE-Turcia de la Bruxelles, citat de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )