Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reuniune de urgenta a ONU pentru salvarea refugiatilor din Siria

România Liberă România Liberă,
Reuniune de urgenta a ONU pentru salvarea refugiatilor din Siria

Franta, Marea Britanie si SUA au cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pentru a cere ridicarea starii de asediu din orase siriene, intre care si Madaya, a anuntat joi ambasadorul francez la Natiunile Unite, Francois Delattre, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Mihai Gadea: Peste 74.000 de semnaturi la petitia lansata pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu

Mihai Gadea a aratat, la Sinteza zilei, ca petitia lansata pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu a adunat peste 74. 000 de semnaturi, ceea ce o face cea mai populara petitie care se adreseaza autoritatilor.

Germania incheie anul 2015 cu un excedent de 12 miliarde euro / Banii vor fi folositi pentru integrarea refugiatilor

Bugetul statului federal german a terminat anul 2015 cu un excedent estimat la 12,1 miliarde de euro, care va fi folosit pentru a finanta gazduirea si integrarea refugiatilor in Germania, a anuntat miercuri ministerul Finantelor, citat de AFP.

Convorbire Putin-Obama, despre situatia din Siria si Ucraina

Presedintele american Barack Obama a purtat o convorbire telefonica miercuri cu omologul sau rus Vladimir Putin in legatura cu cautarea unei solutii diplomatice in Siria si situatia din estul Ucrainei, informeaza AFP si Reuters.

Rusia a bombardat o scoala din Siria. Opt copii au murit

Opt elevi si invatatoarea lor au fost ucisi luni in Siria intr-un raid al aviatiei rusesti impotriva unei scoli situate intr-o localitate ocupata de rebeli in provincia Alep, a afirmat Observatorul.

ASF a constituit grupuri de lucru pentru rezolvarea problemelor din piata auto

Autoritatea vrea sa propuna solutii si pentru domenii precum asigurarile de locuinte sau cele de sanatate, precum si masuri privind distributia de pensii private.

Solutie pentru iesirea TVR din criza - modificarea legii de functionare a televiziunii publice

Comisia pentru cultura si media a Senatului a anuntat marti, in urma unei intalniri cu conducerea Societatii Romane de Televiziune SRTv), ca intentioneaza sa sustina modificarea Legii de functionare a TVR, inaintea numirii unui nou Consiliu de Administratie CA) al institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )