Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, criticata pentru blocarea arestarii lui Sova

Adevărul Adevărul,
Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, criticata pentru blocarea arestarii lui Sova

Romania, considerata unul dintre cele mai corupte state europene, si-a atras noi critici dupa ce Senatul a blocat miercuri arestarea lui Dan Sova, comenteaza agentia Reuters. continuă pe Adevărul

Cazul lui Dan Sova, in presa internationala. Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, si-a atras noi critici

Voturile date miercuri in Senat prin care s-a blocat arestarea lui Dan Sova si s-a avizat retinerea si arestarea lui Darius Valcov au provocat reactii in presa internationala. Astfel, agentia Reuters scrie.

Cele mai curate tari din Europa: Elvetia, pe locul intai in ceea ce priveste calitatea vietii si a apei potabile

Printre cele mai curate tari din Europa se numara Norvegia, Suedia, Austria si Cehia, in fruntea clasamentului european, dar si mondial aflandu-se Elvetia.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Dupa 5 luni, nu toate Samsung Galaxy S5 au Lollipop: Cele mai noi tari care au primit upgrade-ul

Coreenii auinceput sa livreze actualizarea oficiala la versiunea Android 5. 0 Lollipop pentru telefoanele Samsung Galaxy S5 si Galaxy S4. A crescutnumarul tarilor in care upgrade-ul oficial la noul Android 5. 0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 a fost livrat. Dupa ce au primit recent Lollipop pe modele Galaxy S4, indienii vor beneficia acum de cea mai [].

Batrana care si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost purtata doua zile pe holurile spitalului din Satu Mare, unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala

Unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala intamplate in Romania s-au petrecut in anul 2009, pe holurile Spitalului Judetean din Satu Mare. Atunci o femeie in varsta de 71 de ani a murit dupa ce a fost plimbata intre doua spitale timp de doua zile si apoi trimisa acasa de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean.

VIDEO Monica Niculescu si Simona Halep au castigat trei dintre cele mai spectaculoase sapte puncte de la Indian Wells

Jucatoarele Monica Niculescu si Simona Halep au reusit, la turneul de la Indian Wells, sa castige trei dintre cele mai frumoase sapte puncte, potrivit unui montaj video realizat de catre WTA.

SpaceX se intrece cu NASA si pe Internet: Ne ofera gratuit imagini spectaculoase din spatiu

Imprumutand ceva din manualul celor de la NASA, SpaceX s-a decis sa posteze pe Flickr un amalgam de imagini de inalta rezolutie din spatiu sau de la sol. Una dintre cele mai mari agentii spatiale independente de pe mapamond este SpaceX. Pentru ca era evident ca respectiva companie detine o colectie impresionanta de imagini de [].

Romania, tara cu cele mai multe afaceri de apartament

Un studiu privind business-ul intreprinderilor micro, mici si mijlocii IMM), realizat de KeysFin, 98% dintre afacerile din sectorul IMM-urilor din Romania sunt microintreprinderi de tip SRL, cu sediul la domiciliul proprietarilor sau la o casuta postala, cu maxim 2 angajati si afaceri de pana in 100 de milioane de lei/anual.

Raport UE: Pietonii din Romania expusi la cele mai multe accidente

Romania si Letonia ocupa primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul de pietoni morti in accidente rutiere, informeaza Mediafax.

Corneliu Fecioru, Wienerberger: Romania, o piata atipica. 9 din 10 tineri merg catre marile aglomeratii

Romania este una dintre cele mai atipice piete in ceea ce priveste modalitatea de a locui, cel putin asta arata datele Wienerberger Romania, reprezentanta locala a celui mai mare producator de caramizi la nivel global.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )