Libnet.ro
UNICEF

13:00

Revansa lui Ioan Rus

Adevărul Adevărul,
Revansa lui Ioan Rus

August 2012, putin trist dupa avalansa de acuze isterice impotriva ministrului de interne, Ioan Rus, care tocmai demisionase, verticalitatea sa in cazul referendumului pentru demiterea presedintelui Basescu fiind indubitabila. Multi ii predestinau atunci capatul de linie in politica mare, compatimindu-l pe Antonescu. Istoria a dovedit ca s-au inselat!. continuă pe Adevărul

Grupul de la Cluj vrea in Guvern. Ioan Rus se pregateste sa preia Ministerul Transporturilor de la Dan Sova

Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea prelua portofoliul Transporturilor, dupa ce Dan Sova foto) isi va anunta demisia, au declarat surse din PSD pentru Gandul . Ioan Rus a fost ministru de Interne in timpul guvernarii lui Adrian Nastase.

Cine este Ioan Rus, viitorul ministru al Transporturilor

Demisia lui Dan Sova din functia de ministru al Transporturilor il aduce in prim-plan pe cel mai influent politician clujean, Ioan Rus. Vicepresedintele PSD pe regiunea Nord-Vest si un important om de afaceri, Rus a fost ministru de Interne in guvernele Nastase si Ponta. El este unul dintre initiatorii proiectului Autostrazii Transilvania.

Ponta: il voi propune pe Ioan Rus pentru functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la revenirea din Israel, ca il va propune pe Ioan Rus pentru functia de ministru al Transporturilor. Ponta a aratat ca Rus este recomandat pentru aceasta functie de.

Prin Ioan Rus la Transporturi premierul transmite un mesaj Ardealului. Sova va fi purtator de cuvant PSD

Ioan Rus va ocupa postul de ministru al Transporturilor, iar Dan Sova va fi purtatorul de cuvant al PSD. Sova va reveni in functia de ministru dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, a declarat premierul Victor Ponta, conform Mediafax.

Schimbare in conducerea CJ Hunedoara: Dorin Gligor l-a inlocuit pe Ioan Rus in functia de vicepresedinte

Ioan Rus a fost destituit din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, in urma sedintei de astazi a consilierilor judeteni. in locul sau, din conducerea institutiei va face parte Dorin Gligor, consilier judetean pana in prezent.

Ponta: il propun pe Ioan Rus la Transporturi. Sova va fi purtator de cuvant al PSD, dar dupa alegeri poate reveni in Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca il va propune pe Ioan Rus in functia de ministru al Transporturilor, intrucat Dan Sova vrea sa se implice mai mult in campania electorala din noiembrie. Ponta spus.

Ponta: il propun pe Ioan Rus la Transporturi. Sova va fi purtator de cuvant al PSD, dar dupa alegeri poate reveni in Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca il va propune pe Ioan Rus in functia de ministru al Transporturilor, intrucat Dan Sova vrea sa se implice mai mult in campania electorala din noiembrie. Ponta spus.

Ponta: il propun pe Ioan Rus ca ministru al Transporturilor. Sova, purtator de cuvant al PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la intoarcerea din Israel, ca il propune pe Ioan Rus ca ministru al Transporturilor, iar Dan Sova va deveni purtator de cuvant al PSD.

Surse: Dan Sova va fi schimbat de la Transporturi. Ioan Rus ar putea sa-l inlocuiasca

Dan Sova va fi schimbat de la Ministerul Transporturilor, potrivit unor surse din PSD citate de mai multe televiziuni de stiri si ziare. In locul sau este vehiculat numele clujeanului Ioan Rus, fost ministru la interne. Potrivit surselor din partid, Sova ar urma sa fie schimbat de la Transporturi dupa ce mai multi colegi s-ar fi aratat nemultumiti de prestatia ministrului in timpul negocierilor cu FMI, dar si din cauza intarzierilor la proiectul Comarnic-Brasov.

Surse EVZ: Dan Sova va fi inlocuit cu Ioan Rus, la Ministerul Transporturilor

Dan Sova va fi inlocuit cu Ioan Rus la sefia Ministerului Transporturilor, sustin surse din PSD Cluj pentru Evenimentul Zilei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )