Libnet.ro
UNICEF

13:00

REVISTA BLOGURILOR: 5 gadgeturi care isi incearca norocul la CES Las Vegas

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: 5 gadgeturi care isi incearca norocul la CES Las Vegas

Victorkapra prezinta cinci gadgeturi care isi incearca norocul la CES Las Vegas. Chinezu vorbeste despre cardurile de sanatate. Iar Zoso trateaza subiectul caselor aparatorilor lui Dan Voiculescu. continuă pe România Liberă

Profesorul de istorie care isi obliga elevii sa-i cumpere cartea a fost dat afara

Profesorul de istorie care isi obliga elevii sa-i cumpere cartile a fost dat afara de conducerea Colegiului National Iulia Hasdeu din Capitala. Cadrul didactic este autorul Atlasului Comentat de Istorie a.

Oana Roman, problemele de sanatate pentru care isi da in judecata medicul

Oana Roman a suferit serioase probleme de sanatate dupa operatia de cezariana de anul trecut, iar acum este decisa sa il dea in judecata pe medicul care a operat-o la acea vreme. Iata prin ce complicatii a trecut vedeta.

REVISTA BLOGURILOR: Cat castiga patriarhul Romaniei

Chinezu scrie ca Patriarhul Daniel castiga 3. 150 de Euro pe luna. Zoso prezinta 13 lucruri care sunt luate de bune dar care nu sunt adevarate. Iar Adela Parvu vorbeste despre culorile anului 2015 in designul interior.

Cum sa slabesti cu ajutorul tehnologiei: aplicatii si gadgeturi care te scapa de kilogramele in plus

Sarbatorile au trecut, bunatatile s-au terminat, la fel si vacanta. Totusi, multi dintre noi s-au trezit cu cateva kilograme in plus dupa mesele festive. Daca te intrebi cum sa slabesti cat mai repede si mai sanatos, noi iti oferim o serie de variante care implica tehnologia. Smartphone-ul a devenit un partener de nadejde in viata de zi cu zi. E cel mai bun companion la drum lung, aratandu-ne directia potrivita, si cel mai bun ajutor de bucatar in bucatarie. Smartphone-ul [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )