Libnet.ro
UNICEF

17:00

REVISTA BLOGURILOR: Primii ochelari electronici pentru copii care au boala ochiului lenes

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Primii ochelari electronici pentru copii care au boala ochiului lenes

Marti, citim pe bloguri despre Muste pe parbrizul vietii si despre primii ochelari electronici. continuă pe România Liberă

Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei in magazinul 8ik al Clinicii Ama Optimex

Magazinul 8ik din cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex a lansat pe piata romaneasca Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei, afectiune oftalmologica ce apare la copii si nedescoperita la timp nu mai poate fi tratata niciodata. Ambliopia sau ochiul lenes se manifesta prin vedere buna la un ochi si vedere mai slaba la celalalt. Ochelarii electronici Amblyz au un sistem electronic integrat care obtureaza automat ochiul bun, pentru un interval de 30 de secunde, fortand copilul sa vada cu celalalt ochi, mai slab.

Falimentul personal, solutia pentru romanii care nu isi mai pot achita creditele. Iata in ce conditii puteti apela la ea

O solutie viabila pentru romanii care nu isi mai pot achita creditele in franci elvetieni ar fi putea fi falimentul personal, pentru care Guvernul a dat unda verde in luna octombrie a anului trecut. Odata.

REVISTA BLOGURILOR. Filmul Birdman, un basm frumos

Luni, citim o recenzie despre filmul Birdman si aflam despre cursuri de calificare pentru femeile din mediul rural.

Scandal in jurul infiintarii primei scoli pentru copii homosexuali

Un grup de aparare a drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transsexuale din Marea Britanie, intitulata Youth North West, asociatie LGBT sustinuta din fonduri publice, are in plan construirea primei scoli pentru copii care fac parte din comunitatea gay, lesbiana, bisexuala si transgender.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )