Libnet.ro
UNICEF

17:30

REVISTA PRESEI: Crin Antonescu, tot mai DEZAMAGIT de Victor Ponta. ...

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Crin Antonescu, tot mai DEZAMAGIT de Victor Ponta. ...

Cat de independenti vor fi managerii privati de la stat, titreaza Adevarul in editia de vineri: Oricat de buni profesionisti si de neimplicati politic ar fi viitorii manageri privati ai companiilor de stat, deciziile lor vor fi influentate de actionarul majoritar, adica statul, reprezentat de oameni politici. Viitorii manageri privati ai Companiei Nationale de Autostrazi vor avea de administrat una dintre cele mai puternice societati de stat din Romania, care, numai in acest an, are un . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie. Presedintele Senatului s-a referit.

Crin Antonescu a renuntat sa vorbeasca in engleza cu membrii Comisiei de la Venetia: Liberalul a mers la intalnire cu un translator

S-a straduit in trecut dar acum s-a lasat pagubas. Este vorba despre liderul Senatului , Crin Antonescu, care a renuntat luni sa mai vorbeasca in engleza cu reprezentantii Comisiei de la Venetia.

Radu Banciu, despre ticurile lui Crin Antonescu: Probabil ca petrece la fel de mult timp in fata oglinzii cat Cristiano Rolando

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, un material realizat de cotidianul german Frankfurter Allgemaine Zeitung despre Crin Antonescu. Printre altele,.

Crin Antonescu: Sefii DNA si ai Parchetului General sunt oamenii de casa ai lui presedintelui. Traian Basescu, o epava

Crin Antonescu a afirmat miercuri ca justitia din Romania nu este independenta, fiind condusa de oameni de casa ai domnului Basescu si Monicai Macovei, care actioneaza la vedere acest sens.

Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este invitatul Laurei Chiriac la emisiunea Stirile Serii. Aceasta va discuta despre ce s-a intamplat astazi in Parlamentul European.

Politic Show: Ion Cristoiu, despre numirea lui Marga la sefia ICR: I s-a dat un post ca pe vremea comunismului; Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna; Neamtu: De nenumarate ori mi-am exprimat pretuirea pentru MRU. Nu

Referendumul penal. Primarul care descrie reteta Dragnea: Am picat toti de fazani. Martor la DNA, edilul din Sangeorz-Bai, Roland Venig, spune ca ei s-au. Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: Nu e acceptabil ca noul an universitar sa inceapa cu plagiatul inscris pe frontispiciul universitatii romanesti.

REVISTA PRESEI. Cetatean roman cu acte MASLUITE.

Traficantii de cetatenie te fac roman cu acte masluite, titreaza Jurnalul National. Stalin nu s-ar fi amuzat deloc daca ar fi aflat ca un stranepot de-al sau pe nume Vladimir mai are putin si obtine cetatenia romana, pasaportul romanesc si implicit dreptul de a munci in Uniunea Europeana. Bunicii lui Vladimir au fost cetateni ai Romaniei, fiind nascuti la inceputul secolului XX, cu mult inainte ca tara sa intre in Uniunea Europeana. Si-au pierdut cetatenia la sfarsitul celui de-al doilea .

REVISTA PRESEI. Azpazia Cojocaru, amenintata cu moartea la INTERFON.

Judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru spune ca a fost amenintata cu moartea, si inainte si dupa emiterea avizului pentru suspendarea presedintelui, prin mai multe apeluri chiar la interfon, relateaza Evenimentul Zilei. Primele amenintari le-am primit la mine, acasa. N-au fost telefonice! Pur si simplu am fost amenintata cu moartea, prin interfon, la intervale scurte de timp. Era o voce de barbat. Imi spunea sa fiu atenta cu cine votez, cum votez si sa am grija unde merg. Era chiar inainte de .

REVISTA PRESEI 13.09.2012

ADEVARUL *Lista managerilor care vor la sefia Autostrazilor Posturile de director si de membru in Consiliul de Administratie CA) la Compania Nationala de Autostrazi CNADNR) sunt printre cele mai vanate de managerii privati, in conditiile in care compania de stat administreaza, numai in acest an, un buget de aproape doua miliarde de euro.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 13.09.2012

FINANCIAL TIMES * EADS negociaza o alianta cu BAE EADS si BAE Systems - cea mai mare companie europeana din industria aerospatiala si cel mai mare antreprenor din domeniul apararii - discuta o alianta de 38 miliarde euro, care ar crea un rival european pentru Boeing din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )