Libnet.ro
UNICEF

17:30

REVISTA PRESEI. Cui foloseste candidatura lui Marian Munteanu? Din culisele unei decizii in plic

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Cui foloseste candidatura lui Marian Munteanu? Din culisele unei decizii in plic

Ziarele de miercuri scriu despre alegerea surpriza din partea PNL a lui Marian Munteanu pentru cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre un nou caz de dopaj care zguduie sportul romanesc. continuă pe România Liberă

Candidatura lui Marian Munteanu, validata de conducerea PNL

Biroul Politic National al PNL a validat marti candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Munteanu a fost validat cu o singura abtinere. El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a intrunit marti.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate in Biroul Politic National al PNL (VIDEO)

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei a fost validata marti seara in sedinta Biroului Politic National al PNL, intrunind votul unanim al membrilor acestei.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Macovei, despre candidatura lui Marian Munteanu: PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD

Liderul M10, Monica Macovei, considera ca, prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD, ea sustinand ca este mai necesar ca oricand ca fortele noi sa fie intelepte si unite.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Cristian Preda cere PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu

Europarlamentarul Cristian Preda cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, afirmand ca este preferabil ca partidul sa nu aiba un candidat propriu, fiindca ridicolul i-a coplesit.

Dragnea: Nu suntem siguri daca Marian Munteanu ramane candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu vor comenta candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, pana la finalizarea procedurilor, intrucat este a treia varianta propusa de PNL, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Liberalii, impartiti dupa desemnarea lui Marian Munteanu. Busoi: PNL face ceea ce asteapta bucurestenii; Paleologu:PNL se afla intr-o totala deriva

Anuntul ca PNL va sustine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei a starnit reactii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Busoi anunta ca il va sustine pe liderul studentilor din 1990, in timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: aceasta desemnare este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica.

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a facut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizari privind candidatura sa la Primaria Capitalei. Munteanu a respins acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )