Libnet.ro
UNICEF

07:00

REVISTA PRESEI. Culisele spagii de un milion de euro de la Vintu la Bogdan Olteanu

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Culisele spagii de un milion de euro de la Vintu la Bogdan Olteanu

Ziarele de lunu scriu despre culisele spagii pentru Bogdan Olteanu, dar si despre victoria Simonei Halep la turneul de la Montreal. continuă pe România Liberă

Culisele spagii de un milion de euro de la Vintu la Bogdan Olteanu

Spaga de un milion de euro pe care Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi dat-o lui Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii a fost spalata prin intermediul unui circuit financiar intre mai multe companii offshore, metoda consacrata in schemele de evaziune.

Culisele spagii de un milion de euro de la Vintu la Bogdan Olteanu

Spaga de un milion de euro pe care Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi dat-o lui Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii a fost spalata prin intermediul unui.

REVISTA PRESEI 30.07.2016

ADEVARUL *Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis plasarea in arest la domiciliu pentru 30 de zile a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, retinut in noaptea de joi spre vineri de procurorii DNA care il acuza de cumparare de influenta. Olteanu este suspectat ca ar fi primit de la Vintu un milion de euro si alte beneficii pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

REVISTA PRESEI 29.07.2016

ADEVARUL *Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Vintu Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA, in cursul zilei, pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro.

Basescu il apara pe Tariceanu: Nu cred ca a primit un milion de euro de la Vintu. Sa nu fi fost sponsorizare la partid

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Revista Presei: Erdogan cere Occidentului sa-si vada de propriile afaceri; Bogdan Olteanu, arestat la domiciuliu; Simona Halep joaca azi semifinala cu Angelique Kerber

Erdogan cere Occidentului sa nu mai critice Turcia si sa-ti vada de propriile afaceri, Bogdan Olteanu este arestat la domiciliu, iar Simona Halep joaca astazi semifinala cu Angelique Kerber la Montreal acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Uniunii Europene si Statelor Unite sa isi vada [].

Imagini incendiare cu Vasile Blaga si denuntatorul din dosarul Sorin Ovidiu Vintu - Bogdan Olteanu (FOTO)

Dosarul Delta Dunarii a cutremurat mediul politic si economic din Romania. Adrian Eftime, fost angajat al lui Sorin Ovidiu Vintu, l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )