Libnet.ro
UNICEF

17:30

REVISTA PRESEI: Factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala

Gandul prezinta factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala organizat pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. Capital vorbeste despre cele mai inspirate si cele mai nefericite rebrandinguri. Adevarul scrie despre primul protest la Moscova fata de rolul Rusiei in razboiul din Ucraina. Ziarul Financiar prezinta drama actuala a antreprenorilor romani, care nu au mai apucat sa faca bani din inflatie, curs, privatizari, salarii, lipsa concurentei sau credite. Evenimentul Zilei arata documentele publicate de Robert Turcescu pe blogul sau. Wall-Street prezinta topul vitezelor la internet in Uniunea Europeana. Hotnews publica un interviu cu politologul Ivan Krastev pe tema pericolului ascensiunii regimurilor populiste in estul Europei. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Valeriu Argaseala e uluit de unul dintre jucatorii Stelei. continuă pe România Liberă

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

Arena Nationala va beneficia de un sistem de iluminare cu ultraviolete pentru gazon

Problema gazonului de pe Arena Nationala ar putea fi rezolvata o data cu achizitionare de catre Primaria Bucuresti a unui sistem de iluminare artificiala cu ultraviolete. Sistemul ar trebui sa prelungeasca durata de viata a gazonului.

Meciuri de la Euro 2020 pe Arena Nationala. Oprescu: Asta pune Bucurestiul pe harta internationala

Arena Nationala intra din nou in elita fotbalului international. Bucurestiul va gazdui, in premiera, patru dintre meciurile campionatului european de fotbal din 2020. Primarul Sorin Oprescu a vorbit, duminica, .

Basescu, despre lansarea lui Ponta de pe Arena Nationala: Semana leit cu ce am vazut la Kin Jong-Un. Acest om si-a pierdut controlul

Traian Basescu a fost intrebat duminica, in Parcul Herastrau, unde a mers sa semneze pentru candidatul Elena Udrea, daca a urmarit lansarea candidaturii lui Victor Ponta de sambata de pe Arena Nationala. Seful statului a facut o comparatie intre Ponta si liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

Victor Ponta a ajuns la Arena Nationala

Insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, Victor Ponta a ajuns la Arena Nationala cu zece minute inainte de inceperea lansarii candidaturii sale. 000 de delegati adusi din toata tara au umplut stadionul. Liderii PSD fac baie .

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Ponta isi lanseaza sambata candidatura la Presedintie pe Arena Nationala. De ziua lui

Premierul Victor Ponta si presedintele PSD isi va lansa candidatura la functia suprema in stat, sambata, pe Arena Nationala. La eveniment vor participa, potrivit organizatorilor, peste 70. 000 de sustinatori din toata tara. Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care implineste, sambata, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide si cu sarbatorile dedicate Zilelor Bucurestiului.

Ziua Z. Astazi aflam daca Bucurestiul si Arena Nationala vor gazdui meciuri la Euro 202o. Cu cine ne luptam

Vineri, incepand cu ora 14. 00, UEFA anunta cine va organiza Euro 2020. Bucurestiul si Arena Nationala se lupta cu alte 18 orase si stadioane din alte 18 tari, pentru 13 locuri disponibile. Iar tara noastra are sanse mari sa fie printre gazdele turneului.

REVISTA PRESEI: Cum a castigat Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat al sau

Gandul publica un interviu cu presedintele TVR, Stelian Tanase, care reclama presiuni politice enorme din partea cercurilor foarte inalte de la PSD, fiindui cerut capul unui realizator. Ziarul Financiar prezinta cel mai bine pastrat secret de pe bursa: cine sunt actionarii Fondului Proprietatea. Adevarul arata cum a divizat Putin toata Europa cu gazoductul South Stream. Hotnews dezvaluie cum au castigat firmele lui Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat Asesoft. Iar Gazeta Sporturilor prezinta ce au vorbit stelistii la pauza, dupa ce danezii au ratat pe banda rulanta in prima parte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )