Libnet.ro
UNICEF

19:00

REVISTA PRESEI: Guvernul extrage din economie peste 600 milioane de euro prin noile taxe pe ...

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Guvernul extrage din economie peste 600 milioane de euro prin noile taxe pe ...

Revista Capital a realizat Harta spagii: cat, cum, unde si de ce platim. Mita pe care o achitam difera de la zona la zona si de la o institutie la alta. Cele mai mari sume se platesc in marile orase, iar procurorii, judecatorii si chirurgii par a fi cei mai scumpi. In perioada 2003-2007, compania medicala americana Stryker a efectuat 192 de plati catre oficiali romani in schimbul obtinerii sau prelungirii unor contracte publice, se arata intr-un raport publicat recent de Comisia . continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI 06.11.2013

ADEVARUL *Peste 10. 000 de sindicalisti din educatie protesteaza miercuri in Capitala. Traficul in centru, restrictionat pana la ora 15. 00 Peste 10. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sunt asteptati sa protesteze, miercuri, in Capitala.

REVISTA PRESEI: S-a declansat Jihadul fiscal in Europa: Afaceristii trec peste granite ...

Bancile austriece parasesc incet Romania, anunta Capital intr-un articol. Jurnalistii au facut un calcul la Cate MILIARDE DE EURO au plecat in ultimii aniCei mai importanti actionari din sistemul financiar romanesc, bancile austriece, si-au redus expunerea pe tara noastra cu peste 4 miliarde de euro in ultimii doi ani, arata un studiu al Bancii Nationale a Austriei in care Romania este, alaturi de Ucraina, un exemplu negativ in ceea ce priveste afacerile Vienei in Europa Centrala si .

REVISTA PRESEI 05.11.2013

ADEVARUL *Troica FMI-PSD-PNL a decis: marim salariile, dar si accizele Pentru a putea creste cu cateva procente unele venituri salariale, Guvernul s-a prezentat in fata Fondului Monetar cu masuri de taxare a constructiilor speciale si cu majorari de accize.

REVISTA PRESEI 04.11.2013

ADEVARUL *Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )