Libnet.ro
UNICEF

07:00

REVISTA PRESEI. Ce idei vor sa puna in aplicare cei mai ingeniosi infractori romani

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Ce idei vor sa puna in aplicare cei mai ingeniosi infractori romani

Ziarele de miercuri prezinta dezvaluiri despre activitatea din arest sau din inchisoare a celor mai cunoscuti infractori romani. continuă pe România Liberă

Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

Cine sunt cei mai bogati din lume este intrebarea la care raspunde revista Forbes in fiecare an. Bill Gates este, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere care depaseste suma fabuloasa de 75 de miliarde de dolari. Lupta s-a dat insa pentru locul al doilea intre americanul Warren Buffet si spanionul Amancio Ortega.

Timofti: in aceasta zi ii comemoram pe cei mai buni si mai vrednici dintre noi

La 2 martie moldovenii isi amintesc de o perioada grea din istoria tarii si ii comemoreaza pe cei mai buni si mai vrednici din popor. Despre aceasta a spus presedintele Nicolae Timofti, care a transmis astazi un mesaj cu prilejul comemorarii victimelor conflictului armat de pe Nistru, transmite IPN.

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Cei mai buni tati ai zodiacului

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. Berbec Tatii Berbec isi doresc ca cei mici sa aiba ce n-au avut ei. Pentru tatii.

Pepiniera de fizicieni la Bals. Profesor: La clasele a VIII-a si a X-a avem doi dintre cei mai buni elevi din tara, eu cel putin asa cred

Balsul a dat in acest an patru elevi pentru faza nationala a olimpiadei de fizica, depasind Slatina, acesta fiind cel mai bun rezultat in ultimii 20 de ani. Elevii fac parte dintr-o generatie de exceptie, spun profesorii lor, toti fiind calificati la fazele nationale, iar asta de ani buni, la mai multe discipline.

Telefonul mobil sau tableta ne strica vederea, iar cei mai afectati sunt copiii. Cum putem evita acest pericol - sfatul medicului

Unul din patru oameni nu vede clar obiectele aflate la distanta. Conform unor studii, incidenta acestei afectiuni a ochilor, numita miopie, a crescut cu peste 25% in ultimele doua decenii si continua sa creasca, dupa cum avertizeaza specialistii opticieni. Utilizarea indelungata si prea aproape de ochi a telefoanelor si ale tabletelor afecteaza ochii, mai ales pe cei ai copiilor care sunt in crestere.

Telefonul mobil si tableta ne strica vederea, iar cei mai afectati sunt copiii. Cum putem evita acest pericol - sfatul medicului

Unul din patru oameni nu vede clar obiectele aflate la distanta. Conform unor studii, incidenta acestei afectiuni a ochilor, numita miopie, a crescut cu peste 25% in ultimele doua decenii si continua sa creasca, dupa cum avertizeaza specialistii opticieni. Utilizarea indelungata si prea aproape de ochi a telefoanelor si a tabletelor afecteaza ochii, mai ales pe cei ai copiilor care sunt in crestere.

Serena Williams face reclama la sutiene. Am cei mai frumosi sani din WTA. Fotografii cu bijuteriile americancei

Serena Williams isi continua pauza competitionala, ocupandu-se de publicitate, in vreme ce concurenta sa asuda pe la diferite turnee, in cautarea unei pozitii mai bune in topul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )