Libnet.ro
UNICEF

18:00

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 23.10.2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 23.10.2013

FINANCIAL TIMES * Rabobank ar putea fi amendata cu un miliard de dolari in scandalul Libor Banca olandeza Rabobank va fi probabil amendata, saptamana viitoare, cu aproape un miliard de dolari pentru presupusa manipulare a Libor si a altor dobanzi interbancare de referinta, autoritatile de reglementare continuand sa pedepseasca arhitectii unui scandal care a zguduit increderea in sistemul financiar. continuă pe Ziarul Bursa

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 22.10.2013

FINANCIAL TIMES * Evans se retrage din conducerea Goldman Mike Evans, seful operatiunilor de piete emergente din cadrul Goldman Sachs, care a fost si candidat sa-l succeada pe directorul executiv Lloyd Blankfein, se va retrage din functie, urmand sa se pensioneze la finele anului viitor.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 21.10.2013

FINANCIAL TIMES * Marea Britanie incheie o afacere cu EDF Guvernul britanic a incheiat un acord cu producatorul francez de utilitati EDF pentru constructia unei centrale nucleare. Acordul a fost incheiat dupa ce guvernul a garantat un pret de 92,50 lire pe megawatt ora pentru energia electrica produsa la Hinkley Point C din Somerset.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )