Libnet.ro
UNICEF

08:00

REVISTA PRESEI. Pasiunea pentru elicoptere i-a adus MOARTEA lui Sorin Terbea.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Pasiunea pentru elicoptere i-a adus MOARTEA lui Sorin Terbea.

Cine era Sorin Terbea. Pasiunea pentru elicoptere i-a adus numai ghinioane, apoi moartea, titreaza, marti, Adevarul. Omul de afaceri muresean Sorin Terbea si alte patru persoane s-au prabusit luni seara cu elicopterul in localitatea Taureni Mures). Terbea era cunoscut pentru micile sale excentricitati, iar pasiunea lui, elicopterul, i-a adus acum moartea. Omul de afaceri a fost implicat in urma cu doi ani in celebrul scandal de coruptie in arbitraj, alaturi de fostul sef al arbitrilor, . continuă pe România Liberă

Cine era Sorin Terbea. Pasiunea pentru elicoptere i-a adus numai ghinioane, apoi moartea. Raman in spate afaceri cu salubrizare, hoteluri si un club de futsal

Omul de afaceri muresean Sorin Terbea era cunoscut pentru micile sale excentricitati. Cel mai cunoscut moft al acestuia il reprezinta elicopterul, implicat in urma cu doi ani in celebrul scandal de coruptie in care a fost implicat atat Terbea, cat si fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram. Pasiunea lui, elicopterul, a fost cea care i-a adus acum moartea.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 30.07.2013

FINANCIAL TIMES * Barclays are nevoie de capital de 12,8 miliarde lire Barclays a scos la iveala o gaura de 12,8 miliarde lire sterline in bilantul sau contabil, drept pentru care anunta o emisiune de drepturi de 5,8 miliarde lire si una de obligatiuni convertibile de 2 miliarde lire.

REVISTA PRESEI 29.07.2013

ADEVARUL *Afacerea Grajdan. Complotul minutios pus la cale pentru salvarea lui Adrian Nastase Planul pentru salvarea lui Adrian Nastase si eliminarea celor care l-au infundat in dosarul Trofeul Calitatii a fost extrem de minutios, dupa cum rezulta din rechizitoriul lui Adrian Grajdan, fost sef la ISC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )