Libnet.ro
UNICEF

09:30

REVISTA PRESEI: Primele imagini de pe domeniul din Alexandria al vicepremierului Dragnea

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Primele imagini de pe domeniul din Alexandria al vicepremierului Dragnea

Adevarul scrie ca dosarul Maini curate este un cartof fierbinte in Parlamentul Romaniei. Capital spune ca Guvernul reconfirma dezastrul bugetar. Gandul vorbeste despre primele imagini de pe domeniul din Alexandria al vicepremierului Liviu Dragnea. Evenimentul Zilei povesteste cum un procuror isi spiona colegul de birou pentru a cuceri o inculpata. Ziare. com afirma ca Statul Islamic este o mare minciuna. Iar ProSport vorbeste despre derby-ul ultimei secunde. continuă pe România Liberă

VIDEO. Primele imagini cu vila lui Dragnea din Alexandria au aparut intr-un clip muzical

Primele imagini cu vila pe care vicepremierul Liviu Dragnea o are la Alexandria au aparut intr-un videoclip muzical lansat la sfarsitul lunii septembrie.

George Clooney si Amal Alamuddin, o nunta legendara: primele imagini cu mirele si mireasa si primele declaratii. Casatoria se simte al naibii de bine

Primele imagini de la casatoria actorului american George Clooney cu avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, precum si primele declaratii ale mirilor au fost publicate in exclusivitate de revistele Hello! si People.

REVISTA PRESEI: Primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Se taie de la investitii. Din nou.

Adevarul arata ca investitiile au fost din nou sacrificate prin rectificarea bugetara. Capital avertizeaza asupra bombei cu ceas care sta sa explodeze: statul trebuie sa plateasca anual 3 miliarde de euro pentru pensii. Hotnews scrie ca primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Ziarul Financiar prezinta adevaratul genocid economic din Romania. Ce au nevoie companiile si ce le ofera statul. Evenimentul Zilei spune ca Mugur Isarescu este premierul pentru situatii de urgenta. Wall-Street prezinta clasamentul vitezelor la internet in marile orase din Romania. Gandul prezinta factura lansarii candidaturii Elenei Udrea in mars prin Bucuresti. Ziare. com prezinta un interviu cu Klaus Iohannis, in care vorbeste despre despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca patronul Astrei nu se dezminte nici dupa egalul din Ghencea.

REVISTA PRESEI 30.09.2014

ADEVARUL *Dosarul Maini curate, cartoful fierbinte din Parlamentul Romaniei Reprezentantii Opozitiei au anuntat ca nu vor bloca demersul Justitiei in dosarul Maini curate, in care procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a noua fosti ministri.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 29.09.2014

FINANCIAL TIMES * Italia tinteste directorii Prada intr-o ancheta de evaziune Autoritatile italiene investigheaza finantele personale ale co-directorilor executivi ai Prada, in cel mai recent exemplu de represiune a unei posibile evaziuni fiscale, care i-a prins in cursa deja pe colegii din moda Domenico Dolce si Stefano Gabbana.

HOT! Beyonce dezvaluie primele imagini din calendarul sau oficial al anului 2015! Vezi AICI in ce ipostaze fierbinti apare diva!

Din ianuarie pana in decembrie, Beyonce va conduce lumea 365 de zile cu cel de-al doilea calendar oficial. Daca ai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )