Libnet.ro
UNICEF

15:00

REVISTA PRESEI: Refugiat, in Romania. Cum traieste o armeanca care a ajuns din greseala in tara

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Refugiat, in Romania. Cum traieste o armeanca care a ajuns din greseala in tara

In ziarele de marti, citim despre decalajul dintre veniturile brute si nete ale romanilor, cum treaieste o refugiata din Armenia la noi in tara, dar si o scrisoare deschisa a presedinteului Comisiei de Etica de la Universitatea din Bucuresti catre Consiliul de National de Etica care a respins acuzatiile ca Gabriel Oprea ar fi plagiat. in continuare, aflam de ce in ciuda statisticilor care arata ca economia Romaniei este foarte buna, salariile continua sa scada. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI 05.09.2015

ADEVARUL *Reactii acide dupa egalul somnifer cu care s-a laudat Romania la Budapesta in 2015, prima reprezentativa condusa de Anghel Iordanescu a inscris mai putine goluri in partidele oficiale decat Insulele Feroe!.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 07.09.2015

FINANCIAL TIMES * Glencore isi reduce datoriile cu 10 miliarde de dolari Glencore a anuntat un pachet de masuri pentru reducerea datoriei sale cu 10 miliarde de dolari, compania miniera incercand astfel sa-si reasigure investitorii care au suferit pierderi din declinul actiunilor, anul acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )