Libnet.ro
UNICEF

23:00

REVISTA PRESEI: Romanii ar putea primi bonuri pentru mers la doctor

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Romanii ar putea primi bonuri pentru mers la doctor

Ziarele de joi prezinta pe primele pagini stiri de la EURO 2016, dar nu neglijeaza evenimentele din actualitatea interna a Romaniei. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Abuzul in serviciu ar putea fi scos din Codul Penal

Presa de luni trece in revista principalele evenimente de pe scena politica interna, dominata, in mod traditional, de scandaluri de coruptie.

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

Revista presei: Paleologul si Bodea, exclusi din PNL

Theodor Paleologu si Cristian Bodeau au fost exclusi din PNL in urma unei sedinte, dupa ce acestia i-au criticat pe liderii formatiunii pentru rezultatele din alegeri. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din [].

REVISTA PRESEI 14.06.2016

ADEVARUL *Zgonea, debarcat de la sefia Camerei. Ponta se incalzeste pentru functie, dar degeaba Conducerea Camerei Deputatilor a incheiat luni epopeea inlaturarii lui Valeriu Zgonea, aceasta debarcandu-l din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Revista presei: Miron Cozma a colaborat cu Securitatea sub numele Paul

Miron Cozma, minerul care a condus mineriada sangeroasa din 1990 la ordinele lui Ion Iliescu, ar fi fost informator pentru Securitate. Numit si Luceafarul huilei, Miron Cozma ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Paul. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca [].

Cu cat s-ar putea mari avansul pentru Prima Casa

Avansul pentru creditele Prima Casa ar putea creste peste nivelul de 5%, cat este acum. E una dintre variantele luate in calcul de autoritati, care analizeaza modul in care va continua programul gu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )